Superherois de la gran pantalla

‘Eternals’: el tràiler final activa el compte enrere per a l’estrena de la gran esperança de Marvel

  • Dirigida per Chloé Zhao, guanyadora d’un Oscar, la nova entrega de Marvel arribarà als cines espanyols el 5 de novembre

Marvel Eternals

Marvel Eternals

1
Es llegeix en minuts

Marvel escalfa motors per a una de les seves pel·lícules més esperades, ‘Eternals’, que ja ha revelat el seu tràiler final abans de la seva estrena el 5 de novembre. Dirigida per Chloé Zhao, guanyadora de l’Oscar a la millor direcció el 2020 per ‘Nomadland’, el film serà el tercer després de ‘Viuda Negra’ i ‘Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos’ de la quarta fase de pel·lícules de l’Univers Marvel, que l’imperi superheroic tenia previst iniciar el 2020 però va haver de ser ajornada per la pandèmia.

Amb una història inspirada en els personatges creats el 1976 per Jack Kirby, el ‘Rei dels còmics’, les noves imatges situen els «eterns» uns anys després del final d’‘Endgame’ (2019), quan un espetec torna a la vida la meitat de la humanitat, i segueix la història d’un grup d’herois immortals forçats a sortir de les ombres després d’un desterrament de més de 7.000 anys per lluitar contra l’enemic més antic de la humanitat; els Desviantes.

«¿Quant temps tenim?» pregunta Richard Madden, Ikaris a la pel·lícula. «Set dies», li respon Salma Hayek, que encarna el paper d’Ajak, la nova líder d’aquesta raça d’herois immortals que fa més de 7.000 anys que estan ocults.

Notícies relacionades

Entre el repartiment: una ferotge Angelina Jolie, Gemma Chan com l’enamoradissa Sersi, Lia McHugh com l’eternament jove Sprite, Kumail Nanjiani com a Kingo, la potència còsmica i Barry Keoghan com el distant i solitari Druig. Completen la llista de noms Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Don Lee i Kit Harington, que torna a coincidir amb Madden –ja van ser els germans Stark a ‘Joc de trons’– interpretant el misteriós humà Dane Whitman.

A diferència de ‘Viuda negra’, que li ha portat seriosos maldecaps legals a Disney, l’estrena d’‘Eternals’ serà exclusivament en cines.

Temes:

Marvel