DESPRÉS DE FER DE MALÉFICA

Angelina Jolie roda a Fuerteventura el nou film de Marvel

L'actriu és una de les protagonistes de 'Los eternos', que es roda en decorats i escenaris naturals de l'illa

lmmarco49554512 angelina jolie attends the go behind the scenes with the wa191029175712 / Richard Shotwell

lmmarco49554512 angelina jolie attends the  go behind the scenes with the wa191029175712
lmmarco50632926 grafcan8021  buen paso  fuerteventura   28 10 2019   vista d191029175404

/

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

«Amb tot el que ha passat en aquests últims anys de la meva vida, ara he de treure forces de nou per interpretar aquesta nova heroïna», deia Angelina Jolie en l’última convenció que Disney va muntar a Los Angeles, a finals d’agost. Doncs bé, aquest dia ha arribat. I ha sigut en territori canari. L’actriu –més ‘noia Disney’ que mai des de ‘Maléfica’– és una de les protagonistes d’‘Els Eterns’, la superproducció de la nova saga de Marvel, inspirada en el còmic de Jack Kirby, que ha començat el rodatge aquesta setmana a l’illa canària.

Una enorme i blavosa porta amb reminiscències mesopotàmiques s’alça en una zona desèrtica de l’illa al costat del que semblen unes modestes cases de tova. És en l’anomenat barranc d’Ajuy, una de les localitzacions de la zona d’El Espinal, a l’interior de Fuerteventura. El pla de rodatge inclou també escenaris naturals, com el barranc de Malpaso o la platja de La Solapa. En total, seran 12 dies de rodatge, amb unes 800 persones treballant directament o indirectament en la producció.

En un super de Correlejo

Angelina Jolie va arribar divendres passat a l’aeroport canari, molt somrient, vestida de negre i saludant els curiosos, i des d’aleshores són molts els que s’estan acostant a la superestrella per fer-se fotos amb ella. Fins i tot va ser vista aquest dimarts passat en un supermercat de la localitat de Corralejo. Acompanyada per la seva filla Shiloh, Angelina feia la compra i mirava les ofertes del local amb unes maxiulleres de sol, cua i vestit llencer blanc.

«Va entrar com una clienta més i va ser molt amable», deia una empleada als micròfons de Ser Canàries. Una altra veïna comentava: «És molt petita, molt primeta, i tot boca», deia una altra veïna. Es dona la circumstància que fa tres anys era el seu exmarit Brad Pitt qui rodava a l’illa ‘Aliados’ amb l’actriu francesa Marion Cotillard. Va ser poc abans que el matrimoni Brangelina saltés pels aires.

Qui també es troba a Fuerteventura és l’actor britànic Kit Harrington, el Jon Neu de ‘Joc de trons’. I s’hi espera aviat l’actriu mexicana Salma Hayek, que també forma part del repartiment, igual com Richard Madden i Kumail Nanjiani. 

Alguns dels sets de rodatge formen part d’espais naturals protegits, uns quants inclosos dins de la Xarxa Natura 2020, com la Zona d’Especial Conservació de Vega de Río Palmas o la Zona d’Especial Protecció d’Aus de Betancuria. Així que per evitar qualsevol dany al paisatge, un equip tècnic que inclou un arqueòleg, un ornitòleg i un tècnic ambientalista supervisa el rodatge i el pas de personal i vehicles pels espais. A més, hi ha un compromís de la productora de netejar els llocs on es trobin escombraries.

Nova etapa de Marvel

Amb ‘Los eternos’, que dirigeix la cineasta d’origen asiàtic Chloe Zhao, Marvel obre una nova etapa després de l’acomiadament de la saga ‘Vengadores’ amb la pel·lícula ‘Endgame’, un film que va batre records de taquilla amb les aventures de Capità Amèrica, Iron Man, Thor, Hulk, la Viuda Negra, Ull de Falcó i companyia.

Notícies relacionades

 ‘Los eternos’ tornarà enrere milers d’anys, per explicar el principi de tot l’univers Marvel. Però també ens portarà a l’espai, fora de la Terra. Angelina Jolie és Thena, un personatge que té una agilitat, velocitat i resistència sobrehumanes, a més de poder manipular energia còsmica que li permet teletransportar-se o fer telepatia.

El rodatge, que saltarà també a l’illa de Lanzarote, es va iniciar el setembre passat als estudis Pinewood de Londres i la seva estrena està prevista per al 6 de novembre del 2020.