Estiu

Dua Lipa està disfrutant d’Eivissa amb uns amics

  • La cantant britànica es troba a l’illa amb els seus amics i la seva parella després d’haver estat de vacances a Albània

Dua Lipa està disfrutant d’Eivissa amb uns amics
1
Es llegeix en minuts

L’estrella del pop Dua Lipa, cantant, compositora, model i ara actriu, se suma a la llista de famosos que trien Eivissa per passar les seves vacances. La britànica, que compleix 26 anys aquest mes d’agost i es troba a Eivissa amb la seva parella, Anwar Hadid, germà de les models nord-americanes Gigi i Bella Hadid, i també amb diversos amics. Entre ells, la també model britànica Sarah Lysander, amb la qual la cantant manté una relació d’amistat des dels inicis de les seves carreres.

La cantant i el seu grup estan disfrutant de la piscina i el sol d’Eivissa a l’allotjament en què es troben, ubicat a la muntanya. La seva estada a l’illa succeeix unes vacances per diferents punts del Mediterrani, acaben d’arribar d’Albània, on l’artista va passar la seva infància.

Notícies relacionades

Dua Lipa, d’arrels albanokosovars, va deixar la seva carrera de model per dedicar-se al món de la música. El 2014 va firmar amb Warner Bros Records i des d’aleshores ha anat acumulant èxits. El 2017 va publicar el seu àlbum debut ‘Dua Lipa’, que inclou algunes de les seves cançons més conegudes. Des d’aleshores, ha anat acumulat fama de forma progressiva i ha guanyat reconeixement i diversos premis Grammy. Actualment, acumula un total de 69 milions de seguidors a Instagram.

Fa poc, la cantant va anunciar que debutarà en el cine de la mà de Samuel L. Jackson i Henry Cavill, en un ‘thriller’ que portarà per títol ‘Argylle’.

Temes:

Balears