MALTRACTAMENTS I AMENACES

Mireia Móntavez d’‘OT’ 1, víctima de violència de gènere

  • La cantant relata l’infern que ha viscut durant el seu matrimoni i parla de la seva nova vida com a netejadora

Mireia Móntavez d’‘OT’ 1, víctima de violència de gènere
1
Es llegeix en minuts

 Mireia Montávez, que va saltar a la fama després del seu pas per la primera edició d’‘Operación Triunfo’ juntament amb David Bustamante, Chenoa, Rosa López, Manu Tenorio i David Bisbal, entre d’altres, ha confessat el calvari que ha viscut des que es va separar del seu marit, Antonio Rodríguez, amb qui ha conviscut durant 13 anys.

Aquest dilluns, l’‘extriunfita’, de 39 anys, que treballa en l’actualitat en una empresa de neteja, on va conèixer el que ara és la seva parella, va acudir al plató de ‘Sálvame’ (Tele 5) per relatar la seva dramàtica situació.

«En el moment de la relació no m’insultava però em sentia una persona nul·la, tot ho feia perquè ell deia que era el més bo per a mi. Jo era allà però el pitjor va ser quan vaig decidir separar-me i demanar-li el divorci, allà és quan va començar el més dur», va explicar la cantant a Paz Padilla.

«Tinc por del meu exmarit»

«Psicològicament estava molt afectada, les discussions, eren crits, males formes, males paraules... No descansava arribava tard a la feina, l’últim mes vaig arribar a perdre gairebé 15 quilos, va ser tot molt ràpid i alhora moltes coses dolentes dins de casa», va explicar l’excomponent de Fórmula Abierta.

El març passat va decidir abandonar el domicili familiar juntament amb els dos fills que té d’una relació anterior. «Està sent molt difícil, un moment molt complicat, amb ganes que acabi ja. Tinc por del meu exmarit, no puc ni veure’l. Des que vaig marxar del seu costat l’únic que vol és arruïnar-me la vida», assegura.

Notícies relacionades

No obstant, una mica més tranquil·la va afirmar que actualment es troba millor en la seva nova feina i amb la seva actual parella, malgrat l’infern que ha viscut i que encara avui pateix: «No em veia capaç de tirar endavant amb els meus dos fills».

«Envio una salutació enorme a les netejadores perquè fan una tasca meravellosa i ha sigut molt difícil durant la Covid aquesta feina. Jo tinc fibromiàlgia, vaig molt cansada, no és una feina que em vagi gaire bé amb el problema que jo tinc de salut, però encara estant súper cansada sóc molt feliç», va concloure.