50 aniversari

Messi, amb pilota i guitarra, nova imatge de Hard Rock Cafè

  • El futbolista es converteix en símbol d’unió de l’esport i la música després de firmar un acord mundial per cinc anys com a ambaixador de la icònica marca

Messi, amb pilota i guitarra, nova imatge de Hard Rock Cafè

El Periódico

1
Es llegeix en minuts

El primer a obrir les seves portes va ser el Cafe londinenc el 1971, i des d’aquell moment Hard Rock Cafe s’ha convertit en un lloc emblemàtic d’un total de 68 ciutats a tot el món. Cinquanta anys després d’aquell primer local, la marca llança ‘Live Greatness’, una campanya en la qual han comptat amb un ambaixador a l’altura. Lionel Messi s’ha convertit en la unió entre l’esport i la música al firmar un acord mundial per cinc anys per convertir-se en el nou ambaixador.

Messi s’ha convertit així en el primer futbolista a col·laborar amb Hard Rock, però la unió entre aquests dos mons aparentment diferents es remunta als orígens de la marca quan el primer Cafe va patrocinar un equip local a principis dels 70 a Londres. Les samarretes de l’equip sobrants amb el logotip de Hard Rock es tornaven a l’establiment com a premi per als seus clients més fidels però aquesta iniciativa va tenir tal acollida que el restaurant va decidir muntar una botiga independent per a la seva venda.

Vídeo de campanya

Notícies relacionades

En el vídeo de presentació de la campanya, apareix el director general de Hard Rock, Jim Allen, al costat del futbolista. «A mesura que arribem al nostre 50 aniversari, sabíem que havíem d’associar-nos amb una icona per ajudar-nos a celebrar d’una manera nova, i no hi havia cap opció millor que el llegendari Lionel Messi», se’l sent dir. «L’esport i la música són part integral de la meva vida, una combinació perfecta entre la meva professió i el meu temps lliure. Unir-los tots dos és un gran èxit, i soc molt feliç que hagin comptat amb mi per a aquest resultat tan especial. És un honor ser el primer atleta a associar-se amb una marca que té un historial de treballar en equip amb llegendes de la música», assegura Messi en el curtmetratge.

Així, Allen i Messi segellen un acord en el qual l’astre del futbol entrega una pilota a l’empresari i aquest a canvi li entrega una guitarra elèctrica dissenyada especialment per a ell. Una rèplica d’aquesta guitarra, firmada pel futbolista, s’exhibirà en una propietat de Hard Rock que s’anunciarà pròximament, cosa que la converteix en part de la col·lecció d’objectes musicals més valuosa del món.

Temes:

Messi