«CONTINUEN SENT AMICS»

Katie Holmes trenca amb el seu nòvio, el xef Emilio Vitolo Jr.

  • El representant de l’actriu ha confirmat el final de la relació a ‘Us Weekly’

1
Es llegeix en minuts

Després de vuit mesos junts, Katie Holmes ha decidit trencar amb el seu nòvio, el xef Emilio Vitolo Jr. El representant de l’actriu ha sigut l’encarregat de confirmar la notícia a ‘Us Weekly’. «Han decidit agafar camins diferents, però continuen sent amics», afirma el comunicat. 

Una font pròxima de la parella ha assegurat a ‘People’, que «es van separar fa diverses setmanes. No hi va haver drama. Va ser increïble mentre va durar, però són en llocs molt diferents de la vida. L’Emilio no té ressentiments. La seva vida és a Nova York», va dir aquesta font, mentre ha revelat que la «Katie està ansiosa per tornar a la feina i viatjar de nou».

No hi havia cap indici de crisi en la parella, que fins fa uns quants dies ha compartit romàntiques imatges divertint-se i passejant pels carrers de Nova York, on se’ls ha vist feliços, agafats de la mà, compartint petons i rialles.

Notícies relacionades

La primera vegada que va sortir a la llum una foto de la intèrpret, de 42 anys i el cuiner, de 34, va ser el setembre passat, quan disfrutaven d’una cita a l’Emilio’s Ballato, el restaurant que regenta el jove a la Gran Poma.

Uns mesos després, la parella va fer oficial la seva relació el 18 de desembre, el dia de l’aniversari de la intèrpret. Llavors el restaurador novaiorquès va aprofitar el moment tan especial per compartir una imatge amb els seus seguidors. «La persona més increïble, amable i bonica. Cada vegada que veig la teva cara em fa somriure. Feliç aniversari. T’estimo», va escriure.