AMIGA I CONFIDENT

Carmen Lomana reconeix la valentia de Miguel Bosé en la seva entrevista amb Jordi Évole

L’empresària i ‘socialité’ assegura que el cantant «s’ha obert en canal» en la seva controvertida xerrada amb el periodista català

28010866 59

28010866 59

2
Es llegeix en minuts

Si hi ha algú a qui la pandèmia no ha pogut frenar és a Carmen Lomana. La ‘socialité’, sempre respectant les mesures restrictives imposades per les autoritats sanitàries i a l’espera de ser vacunada, continua disfrutant del vespre madrileny assistint amb regularitat als diferents espectacles i actes culturals que se celebren a la capital. 

En l’estrena de l’opereta ‘Benamor’ al Teatre de la Zarzuela, Lomana no ha dubtat a pronunciar-se sobre la comentadíssima i controvertida entrevista que Miguel Bosé va concedir a Jordi Évole, després de sis anys de silenci amb els mitjans espanyols.

Sorpresa

Una entrevista en la qual el cantant va parlar de la seva ruptura amb Nacho Palau, de la pèrdua de veu que va patir fa tres anys, de la relació amb el seu pare, Luis Miguel Dominguín, o de la seva addicció a les drogues, discutits temes que Miguel va abordar sense aparents taps i que han desencadenat nombroses crítiques en els últims dies.

Molt amiga de l’artista, l’empresària de 72 anys ha confessat que m’ha sorprès el que Bosé va explicar en l’entrevista i ha afirmat, no sense un cert misteri, que si la primera entrega va ser tota una sorpresa, «espereu a veure la de diumenge que ve». 

«Ell no s’ha posat tabús, però sempre ha sigut una persona molt privada de la seva vida i allà s’ha obert en canal», ha assenyalat.

«Ha sigut molt valent parlant de les seves addiccions»

«Ha sigut molt valent parlant de les seves addiccions», ha assegurat Lomana, afegint orgullosa que «molt poca gent ho reconeix. És una opció molt personal dir-ho, ha sigut molt valent. I dir que ja no prova res per ell i pels seus fills».

Desmentint que la pèrdua de veu del cantant d’‘Amante bandido’ es degui als seus excessos i les drogues que hagi pogut consumir, Carmen assegura que és «una qüestió emocional que jo ja vaig dir al seu dia. Als cantants lírics quan tenen un problema sentimental els repercuteix en la veu. Coneixem gent que han pogut prendre i pren substàncies i tenen la veu fenomenal».

A Mèxic amb els seus fills

Notícies relacionades

Sense voler opinar sobre el negacionisme militant de l’artista amb el coronavirus, la ‘socialité’ afirma que «si ho pensa tindrà les seves raons, però això no vol dir que sigui el que pensi la majoria. Ell està en aquest bucle, ell sabrà». «Pels altres haurien de vacunar-se i sinó que se’n vagin tots a una illa deserta i estiguin sols i no contagien ningú. Si conviuen en una societat que el 90% no és negacionista és una falta de responsabilitat», ha afegit sincera.

Sobre com es troba Bosé després de la seva reaparició mediàtica, Carmen assenyala que «molt bé», i revela que és a Mèxic amb els quatre nens actualment –els seus dos fills i els dos de Nacho Palau– i que no serà fins a ‘l’estiu’ quan el puguem veure de nou a Espanya.