DES DEL CARINYO I EL RESPECTE

Isabel Gemio puntualitza la seva entrevista amb María Teresa Campos

«Aquesta vegada almenys donaré la meva versió de com van passar les coses i que cada un en tregui les seves pròpies conclusions», assegura la periodista

2
Es llegeix en minuts

Aquesta vegada Isabel Gemio ha decidit no mantenir-se callada. Després de la seva polèmica entrevista amb María Teresa Campos, que va aixecar una infinitat de crítiques a les xarxes socials i entre els mateixos companys de professió, la periodista extremenya, de 60 anys, ha volgut donar la seva versió de la controvertida entrevista al seu compte d’Instagram.

«Com que m’ha anat tan malament callant sempre, no entrant a provocar, aquesta vegada almenys donaré la meva versió de com van passar les coses i que cada un en tregui les seves pròpies conclusions». comenta Gemio durant el vídeo. «Que no se li busquin tres peus al gat, jo li vaig fer una entrevista a María Teresa Campos al meu canal perquè ella m’havia convidat al seu i em va semblar oportú convidar-l’hi. Ho vaig fer des del carinyo i el respecte que li tinc», assegura la periodista, que hi apareix una mica emocionada.

Entrevista al seu canal de YouTube

Un dels aspectes més criticats va ser la referència a l’edat de l’entrevistada. «Quan jo li dic allò de l’edat, que per mi és un mèrit que una persona a la seva edat estigui emprenent un nou projecte al marge de convencionalismes, em sembla admirable». «Allò de l’edat, que va ser el primer que vam gravar, no li va agradar i jo no imaginava que no li agradaria, si no no li faig aquesta entrevista» sentencia Gemio .

I és que a la poca estona de començar la xerrada, Gemio li va deixar anar a Campos: «T’imaginaves així amb gairebé 80 anys?», i la veterana i experimentada periodista va contestar amb un taxatiu i irònic: «Tu ets una porca. Això no ho ha dit encara ningú a la televisió».

Els amants de Viquipèdia

Notícies relacionades

Una altra de les preguntes que va irritar la matriarca del clan Campos va ser la que feia referència als amants que apareixen al seu perfil de la Viquipèdia. «Tu amb la Viquipèdia no t’has de fer ni una entrevista», va dir. «Si fos un home no ho posarien i tu estàs provocant. Per aquí no hi vull entrar. I no has aconseguit ficar-m’hi. A més, l’entrevista ja és llarga», va sentenciar Campos, que va decidir donar per finalitzada l’entrevista: «Acaba el tema ja, de veritat t’ho dic. Filla, de veritat, estic cansada, no he vingut a fer teràpia, he vingut a una entrevista».

En aquests dies Gemio ha sigut titllada de «superba, estúpida, altiva i poc oportuna i professional», uns qualificatius amb què ella no se sent en absolut identificada. «Encara no em sento forta, no estic curada, però potser algun dia m’hi atreveixo, si reuneixo tot el que durant tants anys algunes persones han dit sobre mi, potser podré fer alguna cosa, ja veurem. A aquestes altures de la meva vida tinc molt clar el que realment val la pena», assegura Gemio en un to una mica misteriós i amenaçador.