06 jul 2020

Anar al contingut

trista pèrdua

Alessandro Lequio es refugia en la gorra del seu fill Álex, el seu talismà

Acudeix a visitar amb freqüència Ana Obregón per estar tot el temps possible amb ella i que no se senti sola en cap moment

Europa Press

Alessandro Lequio està vivint un dels pitjors moments de la seva vida després de la mort del seu fill Álex. Però tot i així, aquesta setmana, el col·laborador de televisió ha estat anant a veure la seva exparella, Ana Obregón, per estar tot el temps possible amb ella i que no se senti sola en cap moment.

Alessandro Lequio s’ha deixat veure en una gasolinera carregant el seu cotxe i el cert és que les imatges parlen per si soles. 

Bastant desmillorat físicament, el pare d’Álex Lequio ha volgut retre homenatge, de nou, al seu fill portant una gorra seva i tal i com ho feia ell, cap enrere. Lequio no se separa d’aquesta gorra i des de la terrible perduda l’hem vista com la lluïa amb afecte i amb orgull, i així s’ha convertit en el seu nou talismà de gran valor sentimental.

El cert és que aquests durs moments estan passant factura tant a Alessadro Lequio com a Ana Obregón, que s’han deixat veure trencats de dolor per la pèrdua del seu fill.

Es compleix una setmana de la seva arribada de Barcelona i no s’han deixat de veure ni un sol dia. La unió que té l’exparella és tan forta i tan sòlida que s’estan recolzant mútuament, també amb la companyia de la dona de Lequio, María Palacios.