trista pèrdua

Alessandro Lequio es refugia en la gorra del seu fill Álex, el seu talismà

Acudeix a visitar amb freqüència Ana Obregón per estar tot el temps possible amb ella i que no se senti sola en cap moment

obregon / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Alessandro Lequio està vivint un dels pitjors moments de la seva vida després de la mort del seu fill Álex. Però tot i així, aquesta setmana, el col·laborador de televisió ha estat anant a veure la seva exparella, Ana Obregón, per estar tot el temps possible amb ella i que no se senti sola en cap moment.

Alessandro Lequio s’ha deixat veure en una gasolinera carregant el seu cotxe i el cert és que les imatges parlen per si soles. 

Bastant desmillorat físicament, el pare d’Álex Lequio ha volgut retre homenatge, de nou, al seu fill portant una gorra seva i tal i com ho feia ell, cap enrere. Lequio no se separa d’aquesta gorra i des de la terrible perduda l’hem vista com la lluïa amb afecte i amb orgull, i així s’ha convertit en el seu nou talismà de gran valor sentimental.

El cert és que aquests durs moments estan passant factura tant a Alessadro Lequio com a Ana Obregón, que s’han deixat veure trencats de dolor per la pèrdua del seu fill.

Notícies relacionades

Es compleix una setmana de la seva arribada de Barcelona i no s’han deixat de veure ni un sol dia. La unió que té l’exparella és tan forta i tan sòlida que s’estan recolzant mútuament, també amb la companyia de la dona de Lequio, María Palacios.