MORT ALS 27 ANYS

Ana Obregón i Alessandro Lequio acomiaden el seu fill al tanatori de La Paz

La nòvia d'Álex, Carolina Monje, dedica una emotiva carta a Instagram al «millor nòvio que ningú podria desitjar»

jmexposito53434827 16 05 2020 alessandro lequio y ana obreg n  en el tanatorio 200516133211

jmexposito53434827 16 05 2020 alessandro lequio y ana obreg n en el tanatorio 200516133211 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aquest dissabte al matí Ana Obregón Alessandro Lequio han arribat al tanatori de La Paz a Tres Cantos (Madrid) per donar-li l’últim adeu al seu fill Álex. El jove va morir dimecres passat, 13 de maig, a Barcelona a causa del càncer que li va ser diagnosticat el 2018.

Acompanyant el seu fill en aquesta dura batalla contra la malaltia, Ana i Alessandro no s’han separat d’ell ni un sol moment. Així, tots dos animaven Álex fins al moment del seu tràgic comiat.

Una situació d’allò més dura a la qual se suma la tristesa de no poder passar aquest dol amb els seus amics i familiars. La situació provocada pel coronavirus ha impedit que Ana i Alessandro estiguessin al costat de tots els seus familiars. Tot i així, Celia i Amalia –germanes de l’actriu– sí que van viatjar a Barcelona per estar amb ells en aquest tràngol tan dolorós. Aquest dissabte és quan l’actriu i el col·laborador televisiu donaran el seu últim adeu al seu fill Álex. Un gran lluitador que va combatre incansablement el càncer fins a l’últim moment.

«El més lluitador»

Aquest divendres la nòvia del jove mort va voler dedicar-li unes precioses paraules a través d’Instagram. Carolina Monje va rescatar algunes fotos de la parella en els seus viatges per acomiadar-se públicament d’ell. «El meu nen bonic, el meu bebè de bebè, el meu amor, la meva llum, el meu Puchum, el meu TOT. Per a mi sempre hauràs guanyat la batalla al més fort i al més lluitador», començava escrivint la dissenyadora, i afegia: «Ens has donat una lliçó de vida a tots els que t’envoltàvem, per tot el que tenies; força, felicitat, amor, sentit de l’humor, carisma, intel·ligència, saviesa, saber estar, amic dels teus amics i el millor de tot, és que ets i seràs el millor nòvio que ningú podria desitjar».

Un missatge en què deixa clar tot el que han viscut en aquests anys de relació: «Gràcies de tot cor per aquests gairebé dos anys amb tu, els millors anys de la meva vida. Dono milions de gràcies a la vida i a tu per haver-me ofert l’oportunitat de conèixer-te i compartir cada instant des d’aleshores. Les nostres albes a Vivood, els passejos a Santorini, els banys gelats a Lapònia i els nostres capvespres a Es Vedra. Tinc tantíssims records junts i tots em fan plorar de riure o de felicitat. La nostra manera de parlar com nens petits, de cuidar-nos, d’estimar-nos, d’estimar-nos incondicionalment i recolzar-nos en tot».

«Et sento molt a prop»

Notícies relacionades

Uns plans de futur que no podran dur-se a terme però que sempre faran que Álex Lequio estigui al cor de Carolina: «Fins que un maleït 13 de maig va truncar la teva vida i, per conseqüència, la de tots els que t’estimàvem. Tots els nostres plans de futur es van acabar en aquell instant. Però en el fons sé que ets aquí amb mi, ho sé, et sento molt a prop i sé que sempre estarem junts».

I és que en aquest llarg missatge, la nòvia d’Álex Lequio no ha volgut oblidar-se dels pares del jove, Ana Obregón i Alessandro: «Donar les gràcies als millors pares que podries haver tingut, que admiro per la seva incalculable força, valentia i amor cap a tu. Sempre formaran part de mi. Com solies dir, som els teus companys de batalla i crec que no podries haver escollit millor. Gràcies per haver portat a aquest món l’home de la meva vida. T’estimo per i per a sempre, el meu nen bonic».

Temes:

Càncer