Mor el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio de càncer

Aless Lecquio tenia 27 anys i havia sigut diagnosticat fa dos anys

lequio / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alex Lequio, el fill de l’actriu Ana Obregón i el tertulià Alessandro Lequio ha mort als 27 anys a Barcelona a causa del càncer que li va ser diagnosticat fa dos anys.

La notícia l’ha donat la revista ‘Hola’, amb la qual la seva mare col·laborava habitualment. Alex, a qui deien familiarment Aless, havia rebut una cuidada educació, amb estudis als EUA, i es dedicava professionalment al món del màrqueting. Havia fundat una empresa, Polar Marketing, amb un soci, i promocionava les seves activitats a les xarxes socials. 

Quan va ser diagnosticat, als 25 anys, va rebre tractament a Nova York, amb l’oncòleg català Joan Baselga, però després d’una recaiguda seriosa, primer va ingressar a Madrid i després ha seguit el seu tractament a la clínica Quirón de Barcelona, sota la supervisió de Baselga.

Notícies relacionades

Els seus pares l’han estat acompanyant durant tot el tractament tant a Nova York com a Barcelona. Lequio fins i tot va deixar de col·laborar assíduament en programes de televisió per estar a prop del seu fill.

Álex Lequio García, que va néixer el 23 de juny del 1992, va mostrar sempre força i molt sentit de l’humor a les xarxes socials, i va liderar diverses causes benèfiques de lluita contra el càncer.