VA MORIR DIMECRES

Ana Obregón agraeix l'afecte rebut després de la mort del seu fill

La família s'acomiada del jove a les xarxes socials

20200515 492587 anaobregonalessandroe 1 1 / periodico

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana Obregón i Alessandro Lequio han abandonat Barcelona després de la mort del seu fill, Alex, dimecrespassat, a conseqüència d’un càncer que li va ser diagnosticat fa dos anys. El cos del jove era al tanatori de Sancho de Ávila fins al seu trasllat a Madrid, per ser enterrat allà.

Completament devastats, els pares d’Álex Lequio sortien aquest matí dels apartaments en els quals s’han estat allotjant durant aquesta estada a Barcelona i en la qual no s’han separat del seu fill, ingressat en aquest últim tram de la malaltia a la clínica Quirón.

Capbaixa i amb la veu trencada de dolor, Ana Obregón agraïa les mostres d’afecte i el condol que rebia dels companys de premsa que allà es trobaven. 

Mostres de condolença

La mort d’Álex Lequio ha commogut moltes persones que, tot i que no coneixien personalment el jove empresari, el sentien com una persona molt pròxima. Així, una senyora ha volgut acostar-se al cotxe de l’actriu per donar-li el condol i mostrar-li el seu afecte en aquests difícils moments.

Mentre Ana García Obregón compartia un missatge a Instagram que simplement deia «Es va apagar la meva vida», Alessandro Lequio ha escrit a Twitter: «Et trauré dels boscos, però mentrestant recorda que tu ets i seràs sempre el meu far i el meu centre. Fins al final. Ha sigut un gran honor ser el teu pare. Déu et beneeixi» 

L’última parella del jove, Carolina Monje, ha rescatat a Instagram algunes fotos de la parella en els seus viatges per acomiadar-se públicament d’ell.

Missatge de la nòvia

«El meu nen bonic, el meu nadó de nadó, el meu amor, la meva llum, el meu Puchum, el meu TOT. Per a mi sempre hauràs guanyat la batalla al més fort i al més lluitador», començava escrivint la dissenyadora i afegia: «Ens has donat una lliçó de vida a tots els que t’envoltàvem, per tot el que malgastaves; força, felicitat, amor, sentit de l’humor, carisma, intel·ligència, saviesa, saber estar, amic dels teus amics i el millor de tot, és que ets i seràs el millor nòvio que ningú podria desitjar».

Un missatge on deixa clar tot el que l’ha fet viure en aquests anys de relació: «Gràcies de tot cor per aquests gairebé dos anys amb tu, els millors anys de la meva vida. Dono milions de gràcies a la vida i a tu per haver-me ofert l’oportunitat de conèixer-te i compartir cada instant des d’aleshores. Les nostres albes a Vivood, els passejos a Santorini, els banys gelats a Lapònia i els nostres capvespres a Es Vedra. Tinc tantíssims records junts i tots em fan plorar de riure o de felicitat. La nostra manera de parlar com nens petits, de cuidar-nos, d’estimar-nos, d’estimar-nos incondicionalment i recolzar-nos en tot».

Notícies relacionades

Uns plans de futur que no podran dur-se a terme però que sempre faran que Álex Lequio estigui al cor de Carolina: «Fins i tot que un maleït 13 de maig va truncar la teva vida i, per conseqüència, la de tots els que t’estimàvem. Tots els nostres plans de futur es van acabar en aquell instant. Però en el fons sé que ets aquí amb mi, ho sé, et sento molt a prop i sé que sempre estarem junts».

I és que en aquest llarg missatge, la nòvia d’Álex Lequio no ha volgut oblidar-se dels pares del jove, Ana Obregón i Alessandro: «Donar les gràcies als millors pares que podries haver tingut, que admiro per la seva incalculable força, valentia i amor cap a tu. Sempre formaran part de mi. Com solies dir, som els teus companys de batalla i crec que no podries haver escollit millor. Gràcies per haver portat a aquest món l’home de la meva vida. T’estimo per i per a sempre, el meu nen bonic».