a 'saturday night live'

Brad Pitt parodia els remeis de Trump contra el coronavirus

L'actor imita el doctor Fauci, immunòleg que ha estat al capdavant de la crisi del Covid-19 als EUA, per riure's de les ocurrències del mandatari

pitt

pitt

1
Es llegeix en minuts
Efe

El cèlebre programa d’humor nord-americà ‘Saturday night live’ va tornar aquest cap de setmana a la graella després de dues setmanes de parèntesi per la pandèmia de coronavirus amb un col·laborador inesperat, l’actor Brad Pitt, en una paròdia a Donald Trump i les seves polèmiques sobre el Covid-19.

La setmana en què el president americà va afirmar que la malaltia podria tractar-se injectant-se desinfectant, l’oscaritzat intèrpret d’‘Érase Una Vez en Hollywood’ es va posar a la pell del doctor Anthony Fauci, el metge especialitzat en immunologia que ha estat al capdavant de la crisi del coronavirus als EUA.

«Un miracle no hauria de ser el seu pla A»

Així, caracteritzat, va aprofitar el seu esquetx per posar en dubte algunes de les últimes declaracions de Trump en la seva gestió de la pandèmia, com que, «com un miracle, la malaltia desapareixerà» («un miracle no hauria de ser el seu pla A», va replicar Pitt) o que hi hauria una vacuna «relativament aviat».

«Aquesta és una frase molt interessant. ¿Es refereix a relativament aviat en el context de la història sencera de la Terra? En aquest cas, sí, la vacuna arribarà ràpid, però si a un amic amb qui has quedat li prometessis aparèixer ‘relativament aviat’ i no et presentessis fins al cap d’un any i mig després, el teu amic el que estaria és relativament fins als ous», va dir fent broma l’actor.

Injecció de desinfectant

Notícies relacionades

Davant una de les reflexions més controvertides de Trump, la d’una injecció de desinfectant per «eliminar» el virus, Pitt caracteritzat com a Fauci es va limitar a oferir una mirada atònita i a palpar-se la cara davant d’una altra de les idees del mandatari, que el virus podria erradicar-se exposant-lo a «feixos de llum».

«Al veritable doctor Fauci, gràcies per la seva paciència i la seva claredat en aquests temps desconcertants», va dir l’actor per concloure la seva actuació, abans d’agrair també a la resta de treballadors sanitaris la seva tasca aquests dies.