RECOLZAT PER UN COR DE GÒSPEL

Justin Bieber canta al cor de missa de Kanye West

undefined50644509 gente justin bieber200224172706

undefined50644509 gente justin bieber200224172706

1
Es llegeix en minuts

Kanye West l’any passat va fer un pas més en la seva professió i va obrir un servei dominical que opera des del gener del 2019. Un petit espai que busca oferir una experiència religiosa, musical i espiritual exclusiu només per a les persones convidades pels Kardashian.  A més de de fer-se cada setmana en un lloc diferent, West fa actuacions privades acompanyat per un cor de gòspel en les quals entona tant cançons cristianes com les seves pròpies creacions.

El servei, que ha anat adquirint més i més fama cada vegada diumenge passat va comptar amb la presència de Justin Bieber. Vestit amb un dels seus inseparables xandalls, en aquest cas de color vermell, Bieber es va situar al centre de l’escenari i va cantar una versió instrumental de ‘Never would have made it’, cançó de Marvin Sapp. Sota l’atenta, i sorpresa, mirada de tots els assistents, l’artista va entonar la melodia recolzat pel cor de gospel i es va fondre en una afectuosa abraçada amb Kanye West. Una actuació molt aplaudida que va ser gravada i retransmesa per Kim Kardashian en les històries del seu compte d’Instagram.

Notícies relacionades

El mateix Bieber ha compartit un fragment de la seva actuació en el seu compte d’Instagram. Després de cantar, el canadenc es va quedar amb el clan Kardashian i va disfrutar de les diverses cançons que el cor, en conjunt amb West en ocasions, va entonar durant tot el servei. Sens dubte, aquesta gravació és tota una demostració de les capacitats de l’artista per a tots els que durant anys l’han acusat de no saber cantar.

 

Temes:

Justin Bieber