EN UN HOSPITAL DE LONDRES

El duc d'Edimburg, ingressat d'urgència

El marit de la reina Elisabet es troba hospitalitzat «com a mesura de precaució i per consell del metge de sa altesa reial»

undefined51455834 gente duque de edimburgo191220163309

undefined51455834 gente duque de edimburgo191220163309

1
Es llegeix en minuts

El marit de la reina Elisabet II, el duc d’Edimburg, de 98 anys, ha sigut ingressat aquest divendres en un hospital de Londres, segons ha informat el palau de Buckingham. El marit de la reina d’Anglaterra ha sigut traslladat a l’hospital Rei Eduard VII de la capital britànica per al tractament d’una afecció ja existent, tot i que no s’han proporcionat més dades sobre el seu estat de salut.

Notícies relacionades

En un escarit comunicat, la casa reial ha anunciat que el príncep Felip ha quedat ingressat «com a mesura de precaució i per consell del metge de sa altesa reial».

El duc, de 98 anys, rebrà un tractament d’una malaltia que ja arrossegava des de feia molt temps, tot i que des del gabinet de premsa de la família reial britànica han preferit no donar més detalls sobre el que li passa al marit de la reina Elisabet II i han deixat la causa de la seva hospitalització en l’aire. Una cosa que, d’altra banda, ha afegit més preocupació a l’assumpte.