60è ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE MICHAEL JACKSON

Paris i Prince Jackson reten homenatge al seu pare

Dos dels fills de Michael Jackson es vesteixen com ell en el seu acte en Las Vegas

lmmarco44826390 las vegas  nv   august 29  paris jackson and prince michael 180830161506

lmmarco44826390 las vegas nv august 29 paris jackson and prince michael 180830161506 / David Becker

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En cas de seguir amb vida, el 29 d’agost passat Michael Jackson hauria complert els 60. Així que la seva filla, Paris Jackson, va organitzar a Las Vegas el The Michael Jackson Diamond Birthday Celebration, el plat fort del qual va ser disfrutar de la representació de ‘Jackson ONE’, l’espectacle en forma de tribut que ha creat el Cirque du Soleil. A part dels dos fills de l’artista, Paris, de 20 anys, i Prince, de 21, a l’homenatge van acudir tres dels germans del cantant i antics integrants del grup The Jackson 5, Jackie, Tito i Marlon, que també van posar al photocall. Va cridar  l’atenció, això sí, l’absència de les dues germanes més mediàtiques de l’intèrpret de ‘Thriller’: Janet i LaToya Jackson.

Paris Jackson va aparèixer amb ulleres, vestida amb una samarreta de Gucci, uns pantalons boho i unes plataformes platejades de Giuseppe Zanotti. Prince, amb qui té una relació molt pròxima, va optar per una casaca vermella amb botons daurats, com la que habitualment lluïa el seu pare.

Notícies relacionades

Després de presenciar l’espectacle al teatre del casino Mandalay Bay, els convidats es van traslladar a l’hotel, on els fills del cantant van recollir, en nom del seu pare i a títol pòstum, el premi Elizabeth Taylor Legacy 2018, que entrega anualment la fundació contra la sida creada per la llegendària actriu, una de les grans amigues de Michael. A més, el productor musical Mark Ronson va presentar de la mà dels hereus de Jackson el remix ‘Diamonds Are Invincible’, basat en diverses cançons de Jackson.

Michael Jackson és, segons la revista Forbes, l’estrella morta més rendible per als seus familiars. L’últim any, el llegat del rei del pop ha generat prop de 75 milions de dòlars.