XEF EN RATXA

Jordi Cruz compleix 40 anys

El cuiner diu que se sent igual de jove que quan tenia 20 anys

zentauroepp41316863 television masterchef  junior  jordi  cruz180629143052

zentauroepp41316863 television masterchef junior jordi cruz180629143052

1
Es llegeix en minuts
Europa press

Un dels cuiners més televisius, el xef Jordi CruzJordi Cruz, compleix aquest divendres 40 anys i ho fa en un dels seus millors moments. El català diu que se sent igual de jove que quan tenia 20 anys.

I és que malgrat la seva vida atrafegada, entre fogons i platós, assegura que és molt feliç sense agafar-se ni un sol dia de descans. Cruz compagina el servei al seu restaurant Àbac de Barcelona amb el seu paper de jurat a Masterchef, pel qual es desplaça a Madrid tres dies al matí cada setmana.

Tres estrelles Michelin

Després de sis edicions de Masterchef, tant Cruz com els seus companys Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo Nágera, s’han convertit en cares molt familiars per a més de tres milions de llars espanyoles. No obstant, el xef no abandona les seves obligacions i lluita per mantenir les seves tres estrelles Michelin.

Notícies relacionades

A més, és disposat a continuar lluitant de valent per aconseguir-ne una quarta. Jordi Cruz arriba als 40 anys mantenint en un segon pla la seva vida privada.... Molt recelós de la seva intimitat, el català comparteix des de fa anys la seva vida sentimental amb Cristina Jiménez, amb qui treballa al seu restaurant Àbac.

 

Temes:

Jordi Cruz