A 'ROLLING STONE'

La filla de Michael Jackson revela que va ser violada i que va intentar suïcidar-se

Paris, la nova musa de Chanel, està convençuda que el seu pare va ser assassinat i promet venjar-lo

parisjacksonrollingstone

parisjacksonrollingstone

2
Es llegeix en minuts

La filla de Michael Jackson, Paris, és la nova portada de la revista 'Rolling Stone', a la qual ha concedit una entrevista carregada de titulars. La nova musa platí de Chanel, de 18 anys, no dubta a afirmar que el rei del pop va ser assassinat. A més, explica a cor obert que en diverses ocasions ha intentat suïcidar-se i que va ser violada per un estrany quan només tenia 14 anys.

El 2013 ja va sortir a la llum que havia intentat treure's la vida. Però aquesta no va ser l'única vegada que ho va fer, explica ara. "Vaig intentar suïcidar-me diverses vegades", assegura. El juny del mateix any, sumida en una forta depressió i enganxada a les drogues, va voler acabar amb la seva vida tallant-se les venes.

TATUATGES QUE AMAGUEN CICATRIUS

Paris s'ha fet en un temps rècord més de 50 tatuatges, dels quals 9 estan dedicats al seu pare. Molts tatuatges amaguen les cicatrius que ella mateixa es causava autolesionant-se. "Sempre diuen 'el temps ho cura tot'. Però no és així. T'hi acabes acostumant. Visc la vida amb la mentalitat de dir 'd'acord, he perdut l'únic que m'importava'. Així que, a partir d'ara, si em passa res de dolent no serà ni de lluny tan dolent com el que ja m'ha passat. Així que puc amb això". Michael encara la visita en els seus somnis, diu: "El sento al meu costat tota l'estona".

El seu pare, que es creia Peter Pan, li deia 'Campaneta'. A prop de la clavícula s'ha tatuat 'Faith' i 'Trust and Pixie Dust'. Porta la portada de 'Dangerous' al braç, el logo de 'Bad' a la mà, les paraules 'Queen of my heart' que li va escriure el seu pare gravades al canell. En altres tatuatges honra John Lennon, David Bowie, Prince, Van Halen i Motley Crue.

Sobre l'agressió sexual que va patir als 14 anys, no ha volgut donar-ne gaires detalls. "No va ser una bona experiència en absolut i va ser molt difícil per a mi. En aquell moment no l'hi vaig dir a ningú".

EL DOCTOR MURRAY

En la mateixa conversa, la jove model i aspirant a actriu diu que està "absolutament" convençuda que l'intèrpret de 'Thriller' va ser assassinat i assenyala el metge Conrad MurrayConrad Murray com un dels principals responsables de la mort del músic.

Notícies relacionades

Promet que un dia "venjarà" el seu pare: "Ell llançava pistes sobre gent que tractava de caçar-lo. I en algun punt deia: 'Un dia em mataran", explica. "Sembla tota una teoria conspiratòria i sona a mentida, però els fanàtics de veritat i la família ho saben. Li van parar una trampa. Tot va ser mentida".

Michael Jackson va tenir Paris i el seu germà gran, Prince, amb Debbie Rowe, una malalta amb qui va estar casat uns quants anys. Més tard, Jackson va ser pare de el seu tercer fill, Blanket, amb una mare de lloguer.