AMISTAT A LA XARXA SOCIAL

Paris Jackson i Macaulay Culkin, bons amics

L'actor de 'Sol a casa' està molt unit als tres fills de Michael Jackson, de qui era molt amic

paris

paris

1
Es llegeix en minuts

La filla de Michael JacksonParis, i Macaulay Culkin, el seu padrí, comparteixen la seva última trobada amb els milers de seguidors de la jove al seu compte d'InstagramInstagram. La noia, de 18 anys, va compartir una divertida instantània amb el que va ser amic del rei del pop en què apareix pintant les ungles dels peus a l'actor, de 36 anys.

"¿Model? No, pinto ungles 'hipsters' dels peus per guanyar-me la vida", ha subtitulat el muntatge de dues fotografies, en què el protagonista de 'Sol a casa' semblava estar passant-s'ho d'allò més bé mentre la seva fillola li escampava color púrpura a les ungles.

Notícies relacionades

Des de la mort del cantant el 2009, l'intèrpret s'ha mantingut molt a prop dels tres fills de Michael Jackson, a qui l'unia una estretíssima amistat. El mes d'octubre passat, Paris va penjar una altra foto de tots dos en un restaurant en què a més mostrava el dibuix que Culkin li havia dedicat.

Paris i el seu nòvio, el músic Michael Snoddy, són a Nova York. Tots dos han compartit a les xarxes la seva arribada a la ciutat i alguns dels llocs que han visitat a un Manhattan, on ja han caigut les primeres nevades.