POLÈMICA A INTERNET

El periodista Antonio Burgos l'arma amb un tuit sobre la mort de Bimba Bosé

L'escriptor critica el "laïcisme" del missatge de condol de Miguel Bosé a la seva neboda

antonio-burgosweb

antonio-burgosweb

1
Es llegeix en minuts

El periodista Antonio Burgos, conegut polemista, ha publicat un tuit sobre la mort de Bimba Bosé que està sent àmpliament rebutjat pels internautes per la seva falta de respecte en un moment dolorós per als familiars i amics de la polifacètica artista. Lluny de sumar-se a les múltiples mostres de condol, l'articulista de l''Abc' ha criticat el sentit missatge que Miguel Bosé dirigeix a la seva neboda.

Notícies relacionades

El cantant desitjava a Bimba un "bon viatge", una expressió que, segons Burgos, és motiu de reprovació: "Bon viatge ¿on? Caram amb el laïcisme de la moda de l'"on vulgui que estigui"...", respon el periodista a Miguel Bosé. Ràpidament, les xarxes s'han girat en contra de Burgos per aquest missatge. En canvi, el destinatari de l'inoportú missatge, Miguel Bosé, no ha respost al periodista.

No és la primera vegada que Burgos genera controvèrsia per les seves declaracions, i ha sigut acusat d'homòfob, masclista i anticatalanista. Seva és la frase, per exemple, publicada en un article de l''Abc': "¿Per què les tiarres separatistes, ja siguin basques, catalanes, de Bildu o de la CUP, han de ser tan lletges?". En un altre article, va insultar Montserrat Nebrera, llavors diputada del PP al Parlament, i li va dir "catalana de merda".