"Bon viatge. Guia'm", escriu Miguel Bosé

Multitud de tuits recorden la seva valentia en la lluita contra la malaltia

 

  / ÁLVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts

La mort de Bimba Bosé als 41 anys després d'una llarga lluita contra el càncer ha commocionat els seus seguidors i amics i els que han seguit amb admiració la valentia amb què la cantant, model i artista havia encarat la malaltia que patia des de feia més de dos anys. 

En un sentit missatge, el seu oncle Miguel Bosé desitjava un «bon viatge» a la seva «còmplice», «amor» i «filla estimada».

L'Associació Espanyola contra el Càncer ha volgut enviar una forta abraçada a la família de Bimba Bosé. «La seva lluita personal i al nostre costat, contra el càncer, un exemple. Sempre agraïts», subratllava en el seu missatge.

"Estimada Bimba. Te n'has anat però no te n'aniràs mai dels cors dels amics que t'hem estimat», escrivia a Twitter Raphael, amb qui va tenir l'ocasió de cantar en diverses ocasions.

Des de la Unió d'Actors també han emès un comunicat. "Lamentem la pèrdua de Bimba Bosé. Descansa en pau. El nostre condol més sincer a familiars i amics".

Des de l'edició espanyola de la revista 'Vogue' asseguraven que la trobaran molt a faltar i recordaven un dels tatuatges que portava gravat.

Notícies relacionades

"Descansa en pau, Bimba", ha escrit el model Andrés Velencoso. Tots dos van compartir una campanya publicitària per a la firma Loewe.

Artistes com Malú i Pablo Alborán també han mostrat el seu condol. L'artista malagueny ha qualificat la seva pèrdua d'"injusta i trista".