DELICTE D'EXTORSIÓ EN GRAU DE TEMPTATIVA

Condemnen a nou mesos de presó l'home que va extorsionar Bisbal

Una pena, que segons el jutge, és "bastant prudent atenent la gravetat dels fets"

1
Es llegeix en minuts

El  jutjat Penal Número 1 d'Almeria ha condemnat a nou mesos de presó Óscar B, l'home que va intentar extorsionar David BisbalDavid Bisbal després d'aconseguir una línia telefònica que l'artista havia donat de baixa i de la qual va extreure nombrosa informació personal del cantant.

Notícies relacionades

El magistrat ha considerat provats els fets que se li imputaven a l'acusat (amb antecedents penals) i ha ratificat la petició formulada tant per la fiscalia com per l'acusació particular, que estava exercida pel mateix músic, i que fixava una pena de nou mesos de presó per un delicte d'extorsió en grau de temptativa. Una pena, que segons el jutge, és “bastant prudent atenent la gravetat dels fets”.

El delicte pel qual ha sigut condemnat és, expressament, extorsió en grau de temptativa. I és que l'acusat va obtenir informació i fotos íntimes de l'almerienc a través d'un número de mòbil que Bisbal havia donat de baixa. El condemnat exigia a l'intèrpret uns diners per tornar-li el telèfon i no treure a la llum la informació i les imatges que havia rebut. 

Temes:

David Bisbal