FESTA PASSADA PER AIGUA

Els Reis presideixen la tercera desfilada militar del 12 d'octubre

mroca35883329 madrid 12 10 2016 desfile fiesta nacional  dia de la hispani161012194454

mroca35883329 madrid 12 10 2016 desfile fiesta nacional dia de la hispani161012194454 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts

És el tercer any que Felip i Letizia, acompanyats de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, han presidit la tradicional desfilada militar del 12 d'octubre, que s'ha celebrat aquest dimecres a Madrid.

Per a l'ocasió, la Reina ha tornat a apostar pel seu dissenyador de capçalera, Felipe Varela, que l'ha encertat de ple amb un florejat vestit abric de 'tweed' amb brodat a mà en cristall i 'georgette' negre. Un 'look' que ha combinat amb un gran paraigua, el complement estrella de la jornada.

L'arribada i la salutació a les autoritats han sigut una mica aparatoses amb tants paraigües. No obstant, Elionor i Sofia han disfrutat d'allò més veient el pas de la cabra de la Legió, que es diu Miura, i els cavalls de la Guàrdia Reial i la Guàrdia Civil. 

Notícies relacionades

Minuts després, les nenes que han tornat a lluir les seves habituals trenes i que duien vestit abrics en blau marí i vermell, de Carolina Herrera, i paraigües transparents, feien preguntes a la seva mare, que s'ha mostrat molt carinyosa amb elles.

Després de la desfilada, els Reis s'han traslladat fins al Palau Reial, on han rebut les autoritats polítiques i culturals de la societat en un besamans al qual, com ja és habitual, no han assistit les infantes.