PRIMER VIATGE OFICIAL A L'ÍNDIA

Els ducs de Cambridge visiten el Taj Mahal 24 anys després de Lady Di

El príncep Guillem i la seva dona es fotografien on ho va fer la seva mare fa 24 anys

33561781 60

33561781 60 / MONEY SHARMA DOUGLAS CURRAN (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Els ducs de Cambridge han tancat aquest dissabte una viatge de set dies a l'Índia i Bhutan amb una visita al Taj Mahal, on van regalar als fotògrafs una estampa llargament esperada, 24 anys després que la mare del príncep Guillem, Lady Di, posés sola en una de les meravelles de la humanitat.

La imatge de la princesa Diana sola davant del famós monument funerari va aixecar el 1992 tota mena d'especulacions i va suposar el preludi del que finalment seria la ruptura del seu matrimoni amb el príncep Carles d'Anglaterra.

FOTOGRAFIA CALCADA

Aquest dissabte, el fill gran de tots dos, segon en la línia de successió a la corona britànica, ha posat amb la seva dona, Kate Middleton, en una estampa que molts esperaven amb morbo.

Notícies relacionades

Aquesta és l'última etapa d'una intensa visita dels ducs de Cambridge a l'antiga perla de l'Imperi britànic, una oportunitat que han aprofitat per visitar Bombai, Delhi, el parc nacional de Kaziranga a Assam i fins i tot anar a Bhutan.

La visita el Taj Mahal tanca l'agenda del primer viatge oficial a l'Índia dels ducs de Cambridge, que també ha sigut el primer que fan a l'exterior des del 2014, quan van viatjar als Estats Units.