RÈPLICA AL 'DAILY MAIL'

David Beckham s'enfada per les crítiques al xumet de la seva filla Harper

"¿Per què hi ha gent que es creu amb dret de criticar el que fan els pares amb els seus fills?", es pregunta el futbolista a Instagram

El missatge de David Beckham al seu compte d’Instagram.

El missatge de David Beckham al seu compte d’Instagram.

1
Es llegeix en minuts

David Beckham està molt enfadat amb el 'Daily Mail' britànic, que diumenge passat va publicar un article en què preguntava per què la filla del futbolista, Harper, de 4 anys, encara usa xumet. Il·lustrava el tema amb una fotografia de la petita amb el xumet esmentat. El tabloide britànic aprofitava per recordar al jugador i a la seva dona, Victoria, que l'ús continuat del xumet pot causar problemes dentals en els nens.

El futbolista no ha pogut reprimir-se al que considera una intromissió en el seu paper de pare i ha contestat a través del seu compte d'Instagram, on, després de recordar que el xumet és el que ajuda a calmar un nen quan es troba malament, es pregunta "¿per què hi ha gent que es creu amb el dret de criticar un pare sobre els seus fills sense tenir ni idea de res?".

Notícies relacionades

"Tothom que té nens sap que quan no se senten bé o tenen febre, fas el que sigui perquè se sentin millor, i moltes vegades el que més els consola és un xumet. Així que aquells que critiqueu, penseu dues vegades el que direu sobre els nens d'altres persones. No teniu cap dret a criticar-me com a pare".

El seu comentari ha rebut gairebé 600.000 'm'agrada' i gairebé 19.000 comentaris, la majoria per expressar-li el seu suport.

Temes:

David Beckham