FOTO A INSTAGRAM

Irina li fa la competència a Cristiano amb Nike

La supermodel i actual nòvia de l'actor Bradley Cooper posa molt sensual amb una dessuadora de la marca de la qual és imatge CR7

Irina Shayk, fotografiada per Mario Testino, amb una dessuadora de Nike.

Irina Shayk, fotografiada per Mario Testino, amb una dessuadora de Nike.

1
Es llegeix en minuts

La supermodel russa Irina Shayk segueix a la cresta de l'onada i gairebé diàriament és notícia a la premsa del cor, pel seu recent idil·li amb l'actor Bradley Cooper, després de posar fi a la seva relació amb Cristiano Ronaldo, i per les campanyes publicitàries que protagonitza. L'última és un verdadera jugada al seu 'ex', ja que la 'top', de 29 anys, ha tornat a mostrar el seu costat més sexi al posar només amb una dessuadora 'casual' --i sense sostenidor-- de la marca de què és icona des de fa anys el futbolista portuguès del Reial Madrid.

Shayk, que va posar fi a la relació de cinc anys amb CR7, cansada de les seves contínues infidelitats, ha penjat al seu compte d'Instagram la foto, extreta d'una revista, ja que a la part superior de la dreta s'hi pot llegir un peu que identifica la marca de la casaca grisa: "A l'altra pàgina, roba interior de CR7 Underwear (24,95 € u.)", diu el text.

 

 

 

 

Notícies relacionades

No obstant. la felina Irina només ha tingut paraules a Instagram per a Mario Testino, autor de la sessió fotogràfica, com també ho va ser de la que l'any passat la va retratar amb Cristiano per a la portada de juny de 'Vogue' Espanya.

La imatge, a més, ha sigut tot un 'hit' d'internet, ja que més de 100.000 usuaris ja l'han compartit.

Temes:

Nike