INFORMACIÓ DE 'THE SUN'

Shayk va deixar CR7 per les seves infidelitats

La model va descobrir al mòbil de Ronaldo que va tenir almenys 12 amants

Cristiano Ronaldo i Irina Shayk, en els premis LFP celebrats a Madrid l’octubre del 2014.

Cristiano Ronaldo i Irina Shayk, en els premis LFP celebrats a Madrid l’octubre del 2014. / EFE / ALBERTO MARTÍN

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Ja ho havia insinuat ella mateixa en una entrevista a la revista ¡Hola!. Que Cristiano Ronaldo li havia sigut infidel. Però ho va dir amb elegància i finor, explicant que s'havia sentit «lletja i insegura» (ella, una de les dones més guapes del món) al costat del divo del Reial Madrid.

El diari The Sun va concretar ahir les insinuacions abocades per la supermodel russa al març, quan es va saber que havien trencat. Van ser almenys 12 les dones amb qui el jugador va alternar durant els cinc anys que va estar sortint amb la maniquí. Segons el tabloide, la nòvia de Bradley Cooper va descobrir al mòbil del futbolista la llista amb els noms de les seves amants. No només això:  algunes li van enviar missatges en què li deien que havien tingut relacions sexuals amb el seu nòvio.

MANS AL DARRERE / Segons el diari, la russa va discutir a finals de l'any passat amb el portuguès, que es va fer l'orni. Davant d'aquesta reacció, Shayk va agafar l'avió i el mòbil (el seu) i se'n va anar a una platja paradisíaca sola. Es va fer una foto d'allò més suggerent i la va compartir amb tots els seus fans a Instagram: ella, d'esquena, amb un tanga i el darrere marcat amb unes mans de sorra. No eren seves ni de Cristiano Ronaldo... I allà ja van començar a disparar-se els rumors d'una ruptura entre tots dos que es va acabar confirmant quan el davanter va anar sol a recollir la Pilota d'Or.

Notícies relacionades

Després va arribar l'entrevista de la model, en què apuntava a les infidelitats del jugador. Després de la informació de The Sun, les declaracions que va fer llavors adquireixen encara més sentit: «Si tens una relació, ha de ser bona; en cas contrari és millor deixar-la. Les relacions són dures, així que has de saber quina mena d'home vols al teu costat i quins són els seus valors, què és l'important en la seva vida. Si tu estàs amb algú és perquè camines en el mateix sentit i busques la mateixa cosa. Tots dos han de compartir el mateix concepte del que significa una relació i la mateixa energia per creure en una relació monògama».

Des que el va abandonar Shayk, Cristiano Ronaldo no se l'acaba de veure feliç. I tampoc li quedarà el consol esportiu, ja que ha perdut tots els títols en joc aquesta temporada, encara que té quatre gols d'avantatge sobre Leo Messi en la lluita pel Pitxitxi. I tampoc ningú el felicitarà per haver donat set milions d'euros a l'oenagé Save the Children per ajudar els nens del Nepal, informació que va desmentir la manteixa entitat.