ACTOR ALLEUJAT

Michael Douglas dóna per guanyada la seva batalla contra el càncer de coll

L'intèrpret de 'Wall Street' afirma que les sessions de quimioteràpia i radiació han estat un "infern"

Durant la fase més intensa del tractament, l'actor va perdre 15 quilos

Michael Douglas, en el paper de Gordon Gekko, en una escena de la pel·lícula ’Wall Street: Money never sleeps’.

Michael Douglas, en el paper de Gordon Gekko, en una escena de la pel·lícula ’Wall Street: Money never sleeps’. / Barry Wetcher (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L'actor Michael Douglas ha aconseguit vèncer en la batalla contra el càncer de coll que patia, i que l'ha obligat a sotmetre's a un intens tractament els últims mesos.

“Em trobo bé, alleujat", assegura l'actor en una entrevista amb el presentador deToday Show,de la NBC, Matt Lauer, que s'emetrà avui, i de la qual la revistaPeople ofereix un extracte.

Diagnosticat a l'agost

L'agost passat, a Douglas, de 66 anys, li van diagnosticar un tumor maligne al coll que es trobava en fase 4, encara que no havia fet metàstasi.

Douglas es va haver de sotmetre a diverses sessions de quimioteràpia i radiació que el van fer passar per un "infern", segons va confessar a finals de l'any passat.

Ara, el guanyador d'un Oscar perWall Street(1987) és optimista sobre la seva victòria contra el càncer.

“El tumor se n'ha anat”

"Crec que les apostes diuen que el tumor se n'ha anat, i pel que sé d'aquesta mena particular de càncer, l'he vençut", ha dit.

No obstant, en l'entrevista Douglas promet seguir pendent de la seva salut i agafar-se dos mesos de descans. "Han sigut sis mesos salvatges", reconeix.

Li ha tornat la gana

Durant la fase més intensa del tractament, l'actor va perdre 15 quilos, si bé n'ha recuperat una tercera part, "a mesura que li torna la gana", diu.

En l'entrevista també reconeix que ha descobert el verdader valor de la família, i del suport que li han donat els amics.

“De sobte, tot l'afecte de la família, dels amics, dels meus seguidors, m'ha arribat molt més profundament del que m'hauria pogut imaginar. I m'ha permès apreciar de manera diferent que valuosos que són els amics i la família", apunta.

Un any difícil

Notícies relacionades

El 2010 ha estat un any difícil per a l'actor, que, a més del diagnòstic de càncer, va haver d'afrontar l'empresonament del seu fill gran, Cameron, per un delicte de tràfic de drogues, i un judici contra la seva exdona, Diandra, que li reclamava la meitat dels seus ingressos per la seqüela deWall Street,una demanda que va acabar amb victòria per a Douglas.

L'actor, que el 2010 va estrenarWall Street: Money never sleepsiSolitary man,té previst rodar el 2011Liberace,de Steven Soderbergh.