TÉ CÀNCER DE COLL

Michael Douglas parla per primera vegada de la seva malaltia

L'actor ha començat aquesta setmana el tractament de quimioteràpia i radioteràpia

Afirma que, segons els metges, té un 80% de possibilitats de recuperar-se

Michael Douglas, en una imatge del juny d’aquest any.

Michael Douglas, en una imatge del juny d’aquest any. / GARY HERSHORN (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
EFE

L'actor nord-americà Michael Douglas ha revelat avui que ha començat una lluita de "vuit setmanes" contra el càncer de coll i s'ha mostrat optimista pels resultats de la quimioteràpia i radioteràpia.

Durant una entrevista amb el programa del presentador David Letterman, a la cadena televisiva CBS, Douglas ha dit que va rebre el diagnòstic fa tres setmanes però que, segons els metges, té un 80% de possibilitats de recuperar-se.

Es tracta d'"una lluita de vuit setmanes", ha assenyalat Douglas, que ha començat aquesta setmana el seu tractament.

Mal de coll a començaments de l'estiu

El càncer va ser diagnosticat després d'una sèrie d'exàmens i una biòpsia després que l'actor es queixés d'un mal de coll a començaments de l'estiu.

Encara que el càncer està en "etapa 4" no ha fet metàstasi, ha assegurat Douglas, que va rebre el diagnòstic quan va tornar d'unes vacances amb la seva família a Espanya i Rússia.

De gira de promoció

Notícies relacionades

El tractament, no obstant, ha estat "intens" i la quimioteràpia "et noqueja molt fort", ha assenyalat Douglas, que està en gira de promoció de la pel·lículaWall Street: Money never sleeps,una seqüela deWall Street(1987), per la qual va guanyar un Oscar al millor actor.

Letterman, conegut pel seu mordaç sentit de l'humor, ha qualificat Douglas d'un "home valent" i l'ha abraçat a l'acabar l'entrevista, gravada a Nova York, que ha estat avançada a la premsa abans de la seva emissió, aquesta nit.