DE MARISQUERIA A FONDA
La Xarxa es passa a la cuina de mercat com Casa Varela

La Xarxa es passa a la cuina de mercat com Casa Varela_MEDIA_1 /
Renovar-se o morir. Davant el dilema, els germans José Manuel i Maite Varela ho van tenir clar: van canviar el nom i l'orientació de La Xarxa, que feia 38 anys que era marisqueria i havia estat fundada pel seu pare, i la van convertir en una fonda tradicional del segle XXI que ara porta el nom de Casa Varela. "Ja era molt difícil oferir marisc de qualitat. Per impressionar, avui dia, una gamba ha de ser estratosfèrica", admet amb honestedat José Manuel (foto). Per això van apostar pels productes de qualitat i pels plats de sempre (arrossos, carns, amanides...) cuinats amb traça (el responsable és Pablo Caballero). Cuina de mercat a preus moltíssim més assequibles que el marisc. I, com a guinda, l'acurat servei (la seva màxima és "servei, servei i servei"). Aquest és el motiu que l'establiment de la plaça Molina només tanqui els diumenges a la nit.
- Conducció Per aquest motiu hauràs de portar piles al cotxe a partir de l'any que ve
- Consells pràctics Una experta en finances revela els tres hàbits que arruïnen milers de persones
- Política local Els locals del Born hauran de tancar abans si fan soroll de nit
- Els veïns surten de les seves ciutats a comprar roba i productes de la llar
- L'ADMIRACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL Ecos de l'Inter-Barcelona: "La millor semifinal de la història de la Champions; ningú volia que s'acabés"