DE MARISQUERIA A FONDA

La Xarxa es passa a la cuina de mercat com Casa Varela

La Xarxa es passa a la cuina de mercat com Casa Varela_MEDIA_1

La Xarxa es passa a la cuina de mercat com Casa Varela_MEDIA_1 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO

Renovar-se o morir. Davant el dilema, els germans José Manuel i Maite Varela ho van tenir clar: van canviar el nom i l'orientació de La Xarxa, que feia 38 anys que era marisqueria i havia estat fundada pel seu pare, i la van convertir en una fonda tradicional del segle XXI que ara porta el nom de Casa Varela. "Ja era molt difícil oferir marisc de qualitat. Per impressionar, avui dia, una gamba ha de ser estratosfèrica", admet amb honestedat José Manuel (foto). Per això van apostar pels productes de qualitat i pels plats de sempre (arrossos, carns, amanides...) cuinats amb traça (el responsable és Pablo Caballero). Cuina de mercat a preus moltíssim més assequibles que el marisc. I, com a guinda, l'acurat servei (la seva màxima és "servei, servei i servei"). Aquest és el motiu que l'establiment de la plaça Molina només tanqui els diumenges a la nit.