Propostes ciutadanes

Gavà presenta el seu nou Pla d’Acció Cultural

La iniciativa, segons precisava l’alcaldessa, respon a «la necessitat de donar resposta a la inquietud de saber si s’està fent una oferta cultural que s’ajusta al que la gent vol»

Gavà presenta el seu nou Pla d’Acció Cultural

ElbruguersDigital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha presentat un primer esbós del Pla d’Acció Cultural, que ha sigut confeccionat amb els principals agents culturals del municipi i les aportacions ciutadanes. Amb aquest afany de recopilar idees, aquest dissabte passat es va celebrar una jornada oberta, voluntària i participativa al Nou Espai Sant Jordi.

La iniciativa segons precisava l’alcaldessa, Gemma Badia, respon a «la necessitat de donar resposta a la inquietud de saber si s’està fent una oferta cultural que s’ajusta al que la gent vol». El document vol servir de guia per desenvolupar una vida cultural a la ciutat amb l’horitzó del 2030.

Notícies relacionades

El Pla d’Acció Cultural ja ha passat per un procés de diagnosi i, en la jornada oberta, es va exposar i va fer el retorn amb les opinions de la gent. Segons Badia, «per a nosaltres és molt important aquest ‘feedback’ per millorar l’oferta si és necessari, perquè si bé és cert que tenim propostes diverses amb gran acollida que van des del Festival de Titelles fins al teatre amateur, sempre es pot afinar més amb idees que poden enriquir el disseny de la programació. Volem apostar per la cultura, com a element de l’oci i també educatiu».

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà