La Xarxa

Comença la temporada de teatre familiar de La Xarxa a l’Espai Maragall de Gavà

Fins al mes de desembre d’aquest any hi haurà la representació de tres espectacles els diumenges a partir de les 12 hores

Comença la temporada de teatre familiar de La Xarxa a l’Espai Maragall de Gavà

Espai Maragall

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nova temporada de teatre familiar de La Xarxa a l’Espai Maragall ja ha començat a Gavà (Baix Llobregat). Aquest diumenge, 2 d’octubre, es va realitzar una petita festa per celebrar l’inici de la temporada al parc de la Torre Lluc, on no va faltar els contacontes curts a càrrec de persones voluntàries i amics de Xarxa Gavà, entre ells l’alcaldessa, Gemma Badia. També va tenir lloc el taller ‘juguem a fer ioga’, i l’espectacle ‘Contes Desexplicats’ a càrrec de la Cia. Vivim del cuentu.

Aquesta temporada de tardor de La Xarxa és la primera després de les limitacions d’aforament derivades per la pandèmia de la covid-19, per la qual cosa ha tornat al sistema d’entrades no numerades. La venda d’entrades es pot fer de manera online, o presencialment a l’Espai Maragall, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 i 1 hora abans que comenci l’espectacle a la taqulla del teatre. L’abonament de la temporada de tardor ofereix la possibilitat de comprar tres entrades al preu d’una.

Notícies relacionades

Fins al mes de desembre d’aquest any hi haurà la representació de tres espectacles a l’Espai Maragall els diumenges a partir de les 12 hores. El primer serà ‘L’aventura d’avorrir-se’ de l’Estaquirot teatre, el 16 d’octubre. Es tracta d’un espectacle de 50 minuts que té l’objectiu de motivar els nens sobre la gestió del temps i sobre la quantitat de joguines que tenen. El 13 de novembre tindrà lloc ’Una dent sota el coixí’ de la companyia PocaCosa Teatre i, finalment, l’11 de desembre tindrà lloc ‘La llàntia meravellosa’ a càrrec del Festuc Teatre.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà Teatre