Covid-19

Gavà organitza una marató de vacunació sense cita prèvia per als majors de 40 anys

La jornada tindrà lloc dimecres vinent, 19 de gener, al Parc Arqueològic

Gavà organitza una marató de vacunació sense cita prèvia per als majors de 40 anys

El Bruguers Digital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà (Baix Llobregat) organitza una marató de vacunació contra la covid-19, sense cita prèvia per a persones de més de 40 anys amb la pauta completa i que requereixin la dosi de reforç.

La jornada tindrà lloc dimecres vinent, 19 de gener, al Parc Arqueològic Mines de Gavà, de 9 a 19 h. Les persones que hi vagin hauran de portar la targeta sanitària individual o el document d’identificació.

Gavà continua patint la pandèmia de la covid-19, una situació que fa el Govern de la Generalitat i l’ajuntament aprovin restriccions per mirar de contenir els contagis. 

17 de gener: 9.908 casos confirmats

En data de 16 de gener –últimes dades publicades per Salut–, Gavà acumula 9.908 casos positius de covid-19 des de l’inici de la pandèmia. D’aquests 9.908 casos, 265 s’han detectat en centres residencials.

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a Badalona han mort 149 persones des que va començar la pandèmia. Actualment, hi ha 11 veïns del municipi ingressats amb la malaltia. La corba del risc de rebrot torna a pujar i es manté en nivells molt elevats (6.076).

D’altra banda, 38.731 veïns de la ciutat ja han rebut la primera dosi de la vacuna contra la covid. En total, 36.721 ciutadans ja disposen d’una pauta completa de vacunació.

Notícies relacionades

Salut ja ha obert la vacunació de la dosi de reforç per a les persones d’entre 30 i 39 anys, que ja poden demanar cita prèvia a través de vacunacovidsalut.cat.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà