Cultura

Les biblioteques de Gavà preparen un nou club de lectura per a joves

El gener del 2022 començarà a la Biblioteca Josep Soler Vidal

biblio

biblio

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les biblioteques de Gavà (Baix Llobregat) preparen un nou club de lectura per al 2022 dirigit als joves del municipi d’entre 12 i 16 anys.

Es tractarà d’un «espai de trobada alternativa per a joves que els apassiona la lectura i on podran practicar una nova manera de llegir, més divertida i dinàmica», segons informa El Bruguers Digital.

La iniciativa es portarà a terme a la Biblioteca Josep Soler Vidal i s’estrenarà el pròxim 27 de gener i tindrà continuïtat l’últim dijous de cada mes a les 17.30 h.

El club de lectura estarà presentat per l’especialista en dinamització lectora Marta Martí, i es llegiran novel·les, còmic o àlbums il·lustrats (tots els exemplars seran proporcionats per la biblioteca) que tractin temes d’interès i d’actualitat, ja siguin temes socials o familiars, de diversitat de gènere, del món futur, etc.

Notícies relacionades

Per inscriure’s a la iniciativa es pot fer trucant al 932 639 230 o enviat un correu electrònic a la direcció b.gava.jsv@diba.cat. Es pot demanar més informació a les mateixes biblioteques o subscrivint-se al butlletí electrònic a través de la web oficial de les biblioteques municipals.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà