Propostes per temes

El Chromàtic aposta per una programació cultural d’oci alternatiu per als joves de Gavà

Cada un dels àmbits d’interès juvenil es relaciona amb un color i l’espectre de colors inspira el nom del programa

El Chromàtic aposta per una programació cultural d’oci alternatiu per als joves de Gavà

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) presenta el seu projecte cultural d’oci alternatiu per als joves emmarcat en el programa Chromàtic.

La voluntat d’aquest nou programa juvenil és visibilitzar en una mateixa programació activitats molt variades que puguin interessar els joves: culturals, esportives, artístiques, de salut, cursos i tallers, o altres propostes d’interès juvenil que es fan a Gavà.

Les activitats proposades en aquesta tanda estan repartides entre l’octubre i el novembre i, majoritàriament, es fan a l’Espai Jove La Casa Gran, tot i que el programa contempla altres propostes interessants per als adolescents i joves del municipi, com la sessió de jocs de taula a l’aire lliure del 22 d’octubre al parc del Mil·lenni o les iniciatives de l’Espai Maragall. És el cas de la Marató de cine de terror que es podrà veure el 30 d’octubre per celebrar Halloween, o l’espectacle ‘Jaleiu’ de Guillem Albà & Marabunta, que es podrà veure el diumenge 7 de novembre a les 19 h; tots dos a l’Espai Maragall.

Cursos

El programa destaca els cursos de l’Espai Jove La Casa Gran de Gavà. Van de cursos de dibuix digital a d’altres d’interpretació i teatre, passant per sessions per aprendre el llenguatge de signes.

Colors

Notícies relacionades

Cada un dels àmbits d’interès juvenil es relacionarà amb un color, i el seu conjunt dona nom al programa Chromàtic, com un conjunt de colors diferents. Així el groc es vincula a les activitats artístiques; el taronja a trobades presencials amb diferents finalitats; el rosa uneix arts escèniques; el blau activitats presencials de diversa índole; el verd propostes esportives; i el blanc formats especials.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Joventut