'PROTEGEIX-TE, PROTEGEIX-NOS'

Gavà impulsa una campanya per conscienciar la joventut davant els rebrots

El consistori ha posat en marxa una iniciativa comunicativa a càrrec de diferents artistes locals per fer complir les restriccions

L'alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, va participar en la pintada del mural al parc del Mil·leni i va agrair la tasca dels joves grafiters

zentauroepp54347803 gav200803221817

zentauroepp54347803 gav200803221817

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha impulsat una campanya dirigida als joves per prevenir possibles nous contagis i evitar nous rebrots a la ciutat.

Sota el lema ‘Protegeix-te, protegeix-nos’, el consistori ha posat en marxa una campanya comunicativa realitzada per artistes locals amb l’objectiu de compartir les recomanacions sanitàries d’una forma més amable.

Les recomanacions plasmen missatges dirigits als joves com l’ús de la mascareta, la distància de seguretat, la neteja de mans o no compartir begudes, entre altres mesures.

Les il·lustracions de Raúl Grabau recullen algunes de les recomanacions amb personatges animats relacionats amb la Covid-19. També es va fer una pintada al parc del Mil·leni amb els personatges protagonistes de la campanya a càrrec de la comissió de grafitis de l’Espai Jove La Casa Gran.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va anar a la pintada del mural i va agrair la tasca comunicativa a través de les seves xarxes socials.

Notícies relacionades

Una altra de les iniciatives per conscienciar la joventut és un vídeo a càrrec de Visual Group Films destacant la necessitat d’extremar les precaucions per evitar el contagi de Covid-19.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA