BORRASCA 'GLORIA'

Els cultius de la Cooperativa Agropecuària de Gavà han perdut el 60% de la collita

Es manté actiu el Pla Municipal de Protecció Civil, tot i que ja s'han obert els parcs i jardins

Segons ha informat Endesa, la caiguda d'una torre de tensió mitjana ha afectat 520 abonats de Gavà

playa-gav

playa-gav

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà ha explicat que al llarg d’aquest dijous, 23 de gener, es reforçarà el drenatge de les corredores del Parc Agrari amb la instal·lació d’una bomba mòbil. L’objectiu és accelerar la sortida d’aigua dels camps de cultiu, que, segons fonts de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, han perdut el 60% de la collita.

Quant a afectacions a la via pública després del pas de la borrasca ‘Gloria’, es manté el tall del carrer de Sant Pere, a l’altura del número 54, per l’enderrocament d’una part de la coberta. També està tallat el carrer dels Teulers amb l’avinguda de les Bòbiles per perill de caiguda d’un arbre, i també ho està el camí de l’Arbret de Baix, al Parc Agrari, una de les zones que també s’ha vist greument afectada pel pas del temporal.

A més, segons ha informat Endesa, la caiguda d’una torre de tensió mitjana està afectant 520 abonats de Gavà dels barris de Can Trias, Ca n’Espinós i Mas Bruguers. Segons la companyia, estan treballant per restablir el subministrament com més aviat millor. Però la subministradora també ha advertit que es tracta d’una avaria greu i no ha facilitat encara quan es podrà normalitzar el servei.

Es manté actiu el Pla Municipal de Protecció Civil

L’Ajuntament de Gavà manté activat en alerta el Pla Municipal de Protecció Civil. El Plan Inuncat es manté en fase d’emergència i indica que el risc per onatge a Gavà es mantindrà moderat fins a les 18.00 h d’aquest dijous, 23 de gener.

Davant d’aquesta situació, i amb l’objectiu de restablir la normalitat i evitar riscos, es manté la prohibició d’accedir a la platja, una de les zones que més ha patit els efectes del temporal.

Notícies relacionades

Sí que s’obren els parcs i jardins, ja que l’empresa municipal PRESEC ja ha procedit a la senyalització dels arbres afectats. D’altra banda, els tècnics de l’ajuntament han estat revisant aquest matí els equipaments municipals a l’aire lliure, que es preveu que aquesta tarda tornin a l’activitat.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA