SOLITUD EN LA TERCERA EDAT

Gavà tractarà la solitud en les persones grans en una nova jornada del 'Fòrum 3G'

El Parc Arqueològic de les Mines acollirà les ponències del fòrum el pròxim 19 de novembre

nou-servei-atenci-lgtbi

nou-servei-atenci-lgtbi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà tractarà la solitud en les persones grans en una nova jornada del‘Fòrum 3G’, un acte que tindrà lloc el dimarts 19 de novembre en el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà.

La primera xerrada de l’acte serà ‘El repte de la solitud des d’una mirada interdisciplinària’ i anirà a càrrec de Javier Yanguas, doctor en psicologia biològica, director de l’Àrea de Ciències Socials i del Comportament de la Secció Europea de l’Associació internacional de Geriatria i Gerontologia i director científic de l’Àrea de Persones Grans de La Caixa.

Ponències i tallers participatius

La segona ponència serà ‘La solitud com a fenomen complex. Idees per a la intervenció’, a càrrecd’Elisa Sala, coordinadora del’Observatori de la Soledat d’Amics de la Gent Gran.

Josep Moya, doctor en medicina, psiquiatre i membre del Servei especialitzat d’atenció a les persones grans, serà l’encarregat de desenvolupar ‘La solitud en les persones grans: ¿una font de sofriment emocional?’.

Notícies relacionades

L’esdeveniment comptarà amb tallers participatius per abordar la solitud no desitjada. A les 13 h es farà la lectura de les aportacions i es presentarà el projecte‘Compromís amb les persones grans en situació de solitud a Gavà’, a càrrec d’Isabel Gavilan i Juan Pedro Avinyó representants de la Comissió de Voluntariat del ‘Fòrum 3G’.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA