MOBILITAT A L'ESTIU

Les línies R2, R3 i R4 de Rodalies canvien els horaris durant el mes d'agost

A causa de la nul·la demanda que es produeix en aquestes dates, els trens de la línia R7 deixaran de circular fins al 25 d'aquest mes

fotojpg 426434510

fotojpg 426434510

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fins al pròxim 25 d’agost, Rodalies reajusta els serveis de les línies R2 (Castelldefels - Granollers Centre), R3 (l’Hospitalet - Puigcerdà per Vic) i R4 (Sant Vicenç de Calders - Manresa per Martorell), com ha fet als estius anteriors.

A més, i a causa de la nul·la demanda que, segons la companyia, es produeix en aquestes dates, s’han eliminat els trens de la línia R7 (St. Andreu Arenal - Cerdanyola-Universitat), que no tornaran a circular fins al mateix dia 25.

Des de l’empresa asseguren que la nova oferta garanteix la mobilitat dels viatgers en aquestes línies atenentl’important descens de clients que es produeix en aquests serveis durant aquestes dates, i és “suficient” per assumir els viatgers del tall de metro de l’L1.

L’oferta es manté en les línies de la costa i en els serveis regionals, que concentren la major part de la demanda en època estival al dirigir-se a zones de platges, lleure o recintes temàtics.

Més trens a la platja

Per facilitar la mobilitat dels viatgers que volen desplaçar-se a les platges metropolitanes, Renfe ha incrementat l’oferta del servei de Rodalies a l’estació de la Platja de Castelldefels, i la línia R2 Sud compta amb pràcticament 20 trens més durant els caps de setmana i dies festius de juny a setembre.

Notícies relacionades

A més, s’ha augmentat l’oferta de serveis en les línies R1 i RG1, que durant els caps de setmana i dies festius amplia amb sis noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. Fins al 13 de setembre, sis trens de l’R1 amplien el recorregut d’Arenys de Mar a Calella (Maresme) de dilluns a divendres.

Més notícies de Viladecans i Gavà en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Trens Rodalies