Pressupostos Municipals

PSC de Gavà afirma que ERC i GSSP només prioritzen el procés

El portaveu Miquel Àngel Díaz assegura que aquesta és la seva veritable oposició als pressupostos municipals

 Miquel Àngel Díaz, portaveu PSC Gavà. 

 Miquel Àngel Díaz, portaveu PSC Gavà.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL Periódico

Miquel Àngel Díaz, portaveu del PSC de Gavà, ha assegurat en declaracions a mitjans locals, que ERC i GSSP “s'han unit per fer-nos la guitza” i no han volgut aprovar els pressupostos municipals “perquè posen per sobre dels interessos de la ciutat el procés”, després que fa uns dies aquestes dues formacions acusessin l'alcaldessa, la socialista Raquel Sánchez,  d'aprovar uns pressupostos que “només prioritzen la publicitat, la propaganda i la seva imatge personal”.

Díaz assegura que es tracta d'un “pressupost continuista” i recorda que els anteriors comptes van tenir el suport dels republicans, per això considera que la veritable raó de la ruptura és la negativa de l'alcaldessa a no donar suport al referèndum: “És un càstig a l'alcaldessa per no saltar-se la llei i no permetre la cessió de locals municipals l'1-O”. I afegeix: “A partir d'aquí es van negar a dialogar per a les millores".

Acusacions de propaganda

Respecte a les despeses de propaganda, el portaveu socialista declara que els partits de l'oposició tampoc “no poden donar lliçons d'excessiva despesa en aquesta matèria, ja que el govern en què ells van participar va gastar 12 milions d'euros en publicitat de la Generalitat en premsa, i ara, l'actitud de deixar passar els dies amb el Parlament tancat, suposa un cost de 145.000 euros diaris al contribuent català".

Notícies relacionades

En referència a Sí Que Es Pot, el líder socialista ha explicat que l'exigència d'aquesta formació de fer una guarderia el 2018 no era viable per raons econòmiques. Element que, segons Díaz, no ha permès la negociació: “GSSP no vol arribar a acords amb els socialistes, fa tàctiques al servei del procés fent una oposició gens constructiva". I ha qualificat d'“injustes” les crítiques d'aquesta formació contra la seva política d'habitatge.

Més notícies de Gavà