A LA CATEGORIA PROMESA (SUB-23)

Pablo Verdaguer, del Club Atletisme Gavà, subcampió de Catalunya d'heptatló

El jove va obtenir 4.049 punts a les Proves Combinades, i es va situar així a només nou del guanyador, David Bofill, de l'ISS l'Hospitalet

El podi promesa (sub-23).

El podi promesa (sub-23).  / TEO TOVAR

1

Pablo Verdeguer, esportista del Club Atletisme Gavà, s'ha proclamat subcampió al campionat de Proves Combinades de Catalunya en pista coberta (heptatló), en categoria promesa (sub-23).

Verdeguer arribava a la cita "amb moltes ganes", tot i que "no estava al 100%", tal com publica el digital 'Elbruguersdigital.cat'. No obstant això, l'atleta va demostrar que, actualment, té pocs rivals en la seva categoria, tenint en compte que per arribar al podi d'aquest campionat s'han de completar amb èxit set proves al llarg de dos dies.

Marca personal

En l'última prova del diumenge, els 1.000 metres, Pablo Verdeguer va perdre la primera plaça, però va aconseguir una gran marca (2:59:43, marca personal) i va demostrar que encara li quedaven forces per a molt més.

Al final, el jove va obtenir 4.049 punts, i es va situar així a només nou del guanyador, David Bofill, de l'ISS l'Hospitalet, i va aconseguir el seu millor resultat.

A més de la marca personal en els 1.000 metres, l'atleta gavanenc va aconseguir superar els seus registres en els 60 metres (7.91 s) i en la prova de perxa (amb 3,40 m). Pel que fa al pes va obtenir un 10.09 en longitud 5.85 i en tanques un temps de 9"38.