GURMETITZATS
El porró

/
Durant dècades, el porró ha sigut un ornament de vidre que embassava una pols d'alta graduació. Relegat a algunes caricaturesques masies especialitzades en alliolis perforadors de tràquees, els seus companys eren el càntir, l'aixada, la rajola decorada i el plat commemoratiu. Només els molt nostàlgics o els molt avantguardistes el feien servir, els uns per costum i els altres per xuleria. Torna el bicorne amb empenta, reivindicat per Can Boneta, Dos Pebrots o el Porrón Molón. Com a inesperat ús, el de decantador agropecuari. Ben aviat veurem els sommeliers servir un vi de 200 euros en un porró i, extasiats, l'alçarem per delectar-nos amb el rajolí.
Temes:
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Museu La vida de Prat de la Riba vista a la seva casa natal
- Amagatalls d’artistes El punt més perfecte de la Torre d’Oristà, segons la gran promesa del folk Ferran Orriols
- Ruta Retorn a la infantesa
- Cata Mayor La gran cuina viatja en carro (de plata)
- Experiències en altura Els millors terrats de BCN per a les tardes d’estiu