Glamur a l’Eixample
Nuts: sofisticació a glops i a mossegades
Els dissenyadors Lázaro Rosa-Violán i Josep Maria Morera obren Nuts, una cocteleria plena d’elegància, que serveix productes gurmet i acull actuacions musicals en directe.
A una ciutat com Barcelona, on la cocteleria ha arribat al sostre mundial, tal com reflecteix la llista de The 50 Best Bars del 2022, amb Paradiso a la cima i dos locals més al ‘top 10’ planetari (Sips és tercer i Two Schmucks, setè), arriben dos valents com l’interiorista Lázaro Rosa-Violán i el dissenyador Josep Maria Morera amb Nuts.
Tots dos havien fet les seves incursions en el món gastronòmic, ja fos donant forma a restaurants o a ampolles d’oli, i ara han volgut passar d’auxiliars a protagonistes amb aquest sofisticadíssim projecte amb què volen captivar els cinc sentits a través de la bellesa del seu espai i les seves textures, del seu perfum, de la seva música en directe i, és clar, dels seus còctels i mossos.
Notícies relacionadesEntre objectes i elements històrics decoratius com velluts i passamaneries parisenques, cariàtides holandeses, vidrieres originals d’un castell del sud de França i llums de vidre de Murano (Rosa-Violán i Morera són gent molt viatjada, sobretot per cocteleries), pots beure clàssics elaborats amb els millors alcohols i amb un aire diferent, com un Moscow Mule amb extracte de gingebre; un Whisky Sour presentat en diferents versions (amb un toc de caramel, alfàbrega o pera); gintònics amb litxi o violeta, dues versions de Bloody Mary (amb vodka o Tío Pepe), etc.
Per picar, Nuts, que obre de dimecres a diumenge a partir de les 19.30 hores, proposa sopars amb un menú tancat (75 €) que s’ha d’encarregar abans i que està fet a base de productes gurmet com formatges, embotits, ostres, salmó marinat i tàrtar de tonyina, entre altres ‘delikatessen’, que varien segons la temporada. Tot això maridat amb les actuacions de músics de jazz, soul i funk.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
Barcelona Restaurant Restaurants Barcelona Cóctel i Cocteleríes Begudes alcohòliques Gastronomia On menjar avui
- La tornada del rei Rosalía, eclipsada: els cantants i cançons més escoltades a Spotify Wrapped 2025
- Radiografia de la vulnerabilitat BCN va arribar al novembre al rècord de 1.784 persones dormint al carrer
- Un dissabte negre Sense entrades… i un pèssim càtering
- El Barça posa avui a la venda el peluix de la seva mascota CAT
- "Pensava que hi seria dos mesos"
- Entrevista Álvarez de Lara, tinenta coronel de l’UME contra la pesta porcina: «La clau és evitar que el virus surti de Collserola»
- Afectacions laborals Els treballadors suspesos per la pesta porcina s’eleven a 458 persones, tots a Osona
- Entrevista Manuela Carmena (exalcaldessa de Madrid): «Si la democràcia fracassa, és normal que els joves vulguin una altra cosa»
- Londres 1960 L’única vegada que Espanya tampoc va participar a Eurovisió: aquest va ser el motiu
- DADES DE L’INE El preu de la vivenda puja un 12,8% l’últim any i marca el seu creixement més gran des de la bombolla
