GURMETITZATS
Sense por ni fàstic: cervells, moll de l'os, pedrers i intestí prim

nmartorell38780715 onbarcelona chinchulines intestino delgado170614192203
La majoria dels comensals temen els interiors, i no em refereixo a la decoració.
L'altre dia tastava les vísceres de l'argentí Dante Liporace -no les seves en pla Hannibal Lecter, sinó les d'una vaca- i una persona que menjava al davant va dir: "Prefereixo no saber què és".
Amiga, apunta sense por ni fàstic: cervell, moll de l'os, pedrers i intestí prim (a la fotografia).
No són talls innobles, segons la visió capitalista de la nomenclatura de la carn, sinó parts diferents.
El filet s'emporta el prestigi, i el fetge, el menyspreu. Només una societat de farts i frívols es permet humiliar els menuts.
Comprendre el filet només és possible si s'ha menjat amb cervell.
- «Vam mirar de treure els nostres diners però ja no va ser possible» Unes 30 famílies de Tarragona i Barcelona denuncien una «estafa» de dos milions d’euros a càrrec d’un grup inversor
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Intervenció de l’Arquebisbat Creix el temor que les religioses HAM es declarin en rebel·lia
- ANUNCI TEMERARI Trump llança una gran ofensiva contra les polítiques climàtiques
- ALIMENTACIÓ Quasi un 40% dels joves de 18 a 25 anys ha seguit una dieta els últims mesos
- CONTEXT Perdedors i guanyadors
- La guerra comercial Pol Morillas, director del ‘think tank’ CIDOB: "Europa ha de teixir vincles amb molts tipus d’actors internacionals"
- Espanya perd competitivitat davant Mèxic, l’Índia i Turquia
- El Govern català prepara un nou pla d’estímul de l’exportació
- L’ofensiva aranzelària de Trump enfonsa el dòlar i espanta la inversió