RIU I MAR
5 restaurants on menjar-se el Delta
El cuiner Fran López, amb dues estrelles Michelin, aconsella en quins llocs menjar arròs, ànec i anguila

fcasals26663891 llotja170502162549
CASA NURI
Deltebre
“Restaurant emblemàtic amb molts anys d'història. Cuina tradicional del Delta: arrossos, ànec, anguila…”.
L'ALGADIR
El Poble Nou del Delta
“Tocs moderns i una reinterpretació de la cuina deltaica”.
CAN BATISTE
Sant Carles de la Ràpita
“La nova cuina de Sant Carles, que deixa enrere el llagostí bullit i les cloïsses a la marinera per un tracte millor i diferent del producte”.
LA LLOTJA
L’Ametlla de Mar
"Una grandíssima interpretació de la tonyina del Mediterrani, sense que sigui monotema del restaurant”.
CAN PIÑANA
Notícies relacionadesL’Ampolla
“Cuina marinera tradicional del Delta influïda pel seu port de pescadors”.
Temes:
- Maltractament a GENT GRAN La fiscalia investiga una vintena de casos d’abús econòmic d’avis
- Relleu a l’entitat / La nova junta directiva Teresa Garcia-Milà, primera dona que assumeix la presidència del Cercle
- Dues netes aprofitades: les acusen de robar 85.000 euros a la seva àvia
- Memòria econòmica La productivitat per hora treballada puja però els salaris reals baixen
- Pardo de Vera va cedir contractes de 6,8 milions a una firma a petició de Koldo
- Després de l’aval del TC Puigdemont carrega contra el Suprem i l’acusa d’«estafa democràtica» per no aplicar l’amnistia
- ACTUALITAT BLAUGRANA El FC Barcelona refinança a llarg termini el 40% del deute de l’Espai Barça
- HOSPITAL GREGORIO MARAÑÓN Boda a l’uci: l’Esther i el Javier es donen el ‘sí, vull’ en una emocionant cerimònia organitzada pels sanitaris
- Industrialització sostenible La Zona Franca estrena la planta més gran d’Espanya especialitzada a convertir residus industrials en combustible verd
- ART El Govern d’Aragó sol·licita l’execució forçosa de la sentència que ordena el retorn de les pintures de Sixena