RIU I MAR
5 restaurants on menjar-se el Delta
El cuiner Fran López, amb dues estrelles Michelin, aconsella en quins llocs menjar arròs, ànec i anguila
fcasals26663891 llotja170502162549
CASA NURI
Deltebre
“Restaurant emblemàtic amb molts anys d'història. Cuina tradicional del Delta: arrossos, ànec, anguila…”.
L'ALGADIR
El Poble Nou del Delta
“Tocs moderns i una reinterpretació de la cuina deltaica”.
CAN BATISTE
Sant Carles de la Ràpita
“La nova cuina de Sant Carles, que deixa enrere el llagostí bullit i les cloïsses a la marinera per un tracte millor i diferent del producte”.
LA LLOTJA
L’Ametlla de Mar
"Una grandíssima interpretació de la tonyina del Mediterrani, sense que sigui monotema del restaurant”.
CAN PIÑANA
Notícies relacionadesL’Ampolla
“Cuina marinera tradicional del Delta influïda pel seu port de pescadors”.
Temes:
- El Celta ridiculitza el Reial Madrid en la tornada al Bernabéu
- El "sí" guanya a Gósol i passarà a ser província de Barcelona
- La cuina d’una obra mestra Rosalía, una cap que sap escoltar
- A Collserola Trobats 50 senglars morts dins del radi d’afectació de la pesta porcina africana
- LA CLAU En l'elefant de Manuel Valls
- Idiomes Classes de català gratis a bord d’un tren: aquesta és la iniciativa que ja funciona en viatges d’alta velocitat París-Barcelona
- Crisi a Catalunya Els agents rurals extremen el control de la zona zero de la pesta porcina i no descarten ampliar el rastreig fins als 20 quilòmetres
- L’Espanyol escala al cinquè lloc i es permet somiar
- Espanya guanyaun bronze històricen el Mundial
- El Celta ridiculitza el Reial Madrid en la tornada al Bernabéu
