RIU I MAR
5 restaurants on menjar-se el Delta
El cuiner Fran López, amb dues estrelles Michelin, aconsella en quins llocs menjar arròs, ànec i anguila

fcasals26663891 llotja170502162549
CASA NURI
Deltebre
“Restaurant emblemàtic amb molts anys d'història. Cuina tradicional del Delta: arrossos, ànec, anguila…”.
L'ALGADIR
El Poble Nou del Delta
“Tocs moderns i una reinterpretació de la cuina deltaica”.
CAN BATISTE
Sant Carles de la Ràpita
“La nova cuina de Sant Carles, que deixa enrere el llagostí bullit i les cloïsses a la marinera per un tracte millor i diferent del producte”.
LA LLOTJA
L’Ametlla de Mar
"Una grandíssima interpretació de la tonyina del Mediterrani, sense que sigui monotema del restaurant”.
CAN PIÑANA
Notícies relacionadesL’Ampolla
“Cuina marinera tradicional del Delta influïda pel seu port de pescadors”.
Temes:
- Laura Lobo, advocada experta en herències: “No s’ha de donar per fet que els nebots hereten del tiet solter i sense fills”
- Horta-Guinardó Les disputes obliguen a tancar l’Associació de Veïns del Carmel
- Marc Márquez passa pel quiròfan i es complica la seva reaparició
- Futbol El Barça va concedir a Limak l’obra del Camp Nou malgrat que un informe tècnic li atorgava la pitjor puntuació
- Anàlisi Improvisació organitzada
- Empreses La venda del 33% de Planeta dels Lara García s’encalla
- Consell Executiu Catalunya redueix un 95% l’impost de successions al camp per facilitar el relleu generacional
- MACROECONOMIA L’FMI torna a revisar a l’alça el creixement d’Espanya per al 2025 fins al 2,9%
- Investigació d’IrsiCaixa Una vacuna de Can Ruti potencia la resposta immunitària en càncer de bufeta no invasiu, segons un estudi
- Comarques de l’Ebre El Govern no descarta expropiacions i preveu mesures de seguretat als edificis en zones inundables