GURMETITZATS
Olora-la: tòfona blanca
El singular fong aromatitza durant uns (pocs) dies els restaurants d'altura
trufa
En aquest context socioeconòmic parlar de tòfona blanca és com prometre a un home calb que algun dia lluirà melena de Tarzan: una provocació.
No obstant, el 'Tuber magnatum' és un dels productes més insòlits i costosos, i d'estricta temporada.
Es paguen centenars d'euros per una olor, per un perfum que ni es reté ni s'envasa.
Notícies relacionadesDes de fa anys, Paco 'Tòfona' Pérez ofereix amb alta mestria un menú tofoner d'alta cuina a l'alt Hotel Arts (Enoteca). Experiència gran, també de preu: 220 €.
L'ostra trufada i entebeïda amb caldo de porc i els nyoquis amb sedós de bolets, eriçó, caviar i tartuf formen part del grup de plats que et perforen el cap.
Temes:
- Exclusiva Vilaplana va ensenyar un vídeo d’Utiel inundat a Mazón a El Ventorro a les 17.40 hores el 29-O
- Castells Els Castellers de Vilafranca signen la millor diada de la història dels castells en un Tots Sants descomunal
- La periodista que va dinar amb Mazón el dia de la DANA, ingressada a l’hospital després de patir una crisi
- Efectes de la hiperpaternitat Els pares helicòpter arriben a la universitat: «Venen a demanar explicacions sobre les notes»
- PATRIMONI La Sagrada Família ja és l’església més alta del món
- Lliga F Un bon Espanyol cau amb dignitat contra el Reial Madrid
- TENNIS Sinner destrossa Zverev i lluitarà avui pel número u
- ACTUALITAT BLAUGRANA "Sempre ajudaré i protegiré Lamine Yamal", diu Flick
- LA TEMPORADA BLANC-I-BLAVA Un Espanyol en ratxa vol tornar a guanyar a Vitòria
- Segona vida (19) / MARCOS SENNA Marcos Senna, exjugador: "Els immigrants que venen a fer el mal perjudiquen els que venim a integrar-nos"
