GURMETITZATS
Olora-la: tòfona blanca
El singular fong aromatitza durant uns (pocs) dies els restaurants d'altura

trufa
En aquest context socioeconòmic parlar de tòfona blanca és com prometre a un home calb que algun dia lluirà melena de Tarzan: una provocació.
No obstant, el 'Tuber magnatum' és un dels productes més insòlits i costosos, i d'estricta temporada.
Es paguen centenars d'euros per una olor, per un perfum que ni es reté ni s'envasa.
Notícies relacionadesDes de fa anys, Paco 'Tòfona' Pérez ofereix amb alta mestria un menú tofoner d'alta cuina a l'alt Hotel Arts (Enoteca). Experiència gran, també de preu: 220 €.
L'ostra trufada i entebeïda amb caldo de porc i els nyoquis amb sedós de bolets, eriçó, caviar i tartuf formen part del grup de plats que et perforen el cap.
Temes:
- «Vam mirar de treure els nostres diners però ja no va ser possible» Unes 30 famílies de Tarragona i Barcelona denuncien una «estafa» de dos milions d’euros a càrrec d’un grup inversor
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Intervenció de l’Arquebisbat Creix el temor que les religioses HAM es declarin en rebel·lia
- ANUNCI TEMERARI Trump llança una gran ofensiva contra les polítiques climàtiques
- ALIMENTACIÓ Quasi un 40% dels joves de 18 a 25 anys ha seguit una dieta els últims mesos
- CONTEXT Perdedors i guanyadors
- La guerra comercial Pol Morillas, director del ‘think tank’ CIDOB: "Europa ha de teixir vincles amb molts tipus d’actors internacionals"
- Espanya perd competitivitat davant Mèxic, l’Índia i Turquia
- El Govern català prepara un nou pla d’estímul de l’exportació
- L’ofensiva aranzelària de Trump enfonsa el dòlar i espanta la inversió