la recepta de la meva vida
Recepta de bacallà confitat amb melmelada de pebrot i verdures en tempura
"Amb aquest plat vaig fer el projecte de final de curs de cuina. Vaig treure un notable alt", recorda Fran Sedeño, el xef de Bar El Zorrito
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 800 g de llom de bacallà dessalat
- 4 pebrots vermells mitjans
- 4 espàrrecs silvestres
- 4 cebes d’uns 100 g
- 2 carbassons d’uns 100 g
- 1 l d’oli d’oliva verge extra
- 150 g de sucre
- 2 fulles de llorer
- 2 bitxos o pebre negre
- 100 ml de vinagre
- 300 ml d’aigua
ELABORACIÓ
1. En una cassola, poseu l’oli d’oliva, el llorer i el bitxo. Escalfeu-ho a foc suau i submergiu-hi el bacallà uns 10 minuts.
2. Mentrestant, talleu els pebrots vermells en 'brunoise' i, en una altra olla, ofegueu-los a foc suau amb una mica d’oli d’oliva i sucre.
3. Talleu les verdures en juliana i submergiu-les en aigua i vinagre. A continuació, enfarineu-les i fregiu-les.
4. Retireu el bacallà i escorreu-lo.
5. Tritureu el pebrot vermell per aconseguir una melmelada.
Notícies relacionades
PRESENTACIÓ
1. En un plat, col·loqueu la melmelada de pebrot vermell i, a sobre, el bacallà. Coroneu-lo amb les verdures per donar-li volum.
- Educació Sánchez reduirà per llei les hores lectives del professorat
- Apunt La sort va salvar Fermín
- Per unanimitat Barcelona retira la medalla d'honor al mèrit a Rosa Peral
- Seguretat viària ¿Es podrà circular a més de 120 km/h? Els canvis que venen a les autopistes i autovies europees
- La prima negativa de l’opa al Sabadell cau a la meitat
- Salut Mental i Joves (II) Josep Matalí, Sant Joan de Déu: "Hem de capacitar-nos per donar un major acompanyament emocional als joves"
- Els premis Barceloní i Barcelonina de l’Any obren les festes de la Mercè
- La festa major de Barcelona Una capital que es reivindica "viva"
- Petons, nervis i la cita més críptica de Julio Camba
- Javier Moll. President de Prensa Ibérica "Representen l’amor per la ciutat"