La recepta de la meva vida
Rovellons a la vinagreta de Fermí Puig
"Un aperitiu fàcil de preparar i ideal per fer el vermut amb un producte que em va pagar els estudis"

20161103d /
"Aquest aperitiu tan fàcil de preparar és ideal per fer el vermut. La meva família era propietària de Conserves Puig, que comercialitzava Rovellons Tres Pins, els primers que es van vendre a Catalunya. Els rovellons em van pagar els estudis. ¿Hi pot haver algun plat més important en la meva vida?".
INGREDIENTS
INGREDIENTS- 1 quilo de rovellons de botó
- 3/4 de litre d'oli d'oliva
- 1/4 de litre de vinagre de vi
- 2 branques de farigola
- 6 fulles de llorer
- 2 claus d'olor
- 6 grans d'all aixafats
- Grans de pebre negre
- Sal
ELABORACIÓ
ELABORACIÓ1. Netegem els rovellons i els saltem un minut en una paella amb oli per treure'ls la primera aigua.
2. Posem tots els ingredients en una cassola.
3. Hi posem els rovellons lleugerament salats.
Notícies relacionades4. Ho coem a foc lent durant un quart d'hora.
5. Ho deixem refredar a la mateixa cassola.
- Pèls de punta Gonzalo Bernardos adverteix del "festival" immobiliari que ve: "L'habitatge de compra es posarà molt car..."
- Dol a Hollywood Adeu a Redford, llegenda progressista
- Mobilitat La futura llei del taxi preveu erradicar les VTC urbanes a Barcelona
- Exposició El duel ‘Leonardo vs. Michelangelo’, en experiència immersiva
- Educació La Fundació Bofill proposa un pla per millorar la comprensió lectora
- La crisi habitacional El Pla Estatal de Vivenda triplicarà la inversió fins als 7.000 milions
- Projeccions econòmiques El Govern i el Banc d’Espanya eleven la previsió de creixement
- Cita empresarial Barcelona Global reuneix 1.500 professionals de 90 nacionalitats
- Farmacèutiques La japonesa AGC Pharma Chemicals inaugura una planta a Malgrat de Mar
- Sector bancari El BBVA confia que el Govern perdi el seu poder per vetar una futura fusió