La recepta de la meva vida
L''aligot'
INGREDIENTS
- 300 grams de formatge Tomme d'Alvèrnia
- 500 grams de patates farinoses
- 50 grams de mantega
- 20 centilitres de crème fraîche
- 1 ou
- 1 gra d'all
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Coem les patates pelades de 25 a 30 minuts en un recipient amb aigua. Les escorrem.
2. Les reduïm com un puré i les condimentem amb mantega, crema, all triturat, molt poca sal i pebre.
3. Tallem el formatge a talls molt fins. A foc lent, afegim el formatge al puré de patates obtingut.
Notícies relacionades4. Durant almenys 15 minuts, s'ha de batre la massa amb una cullera de fusta gran, formant vuits, i aixecant-ho fins a obtenir una textura llisa, espessa i elàstica.
FINALITZACIÓ I PRESENTACIÓ
1. Ho servim a cada plat formant una cinta a l'aixecar-ho amb l'espàtula i ho tallem amb estisores.
- SEGURETAT SOCIAL I PENSIONS El Govern manté la ‘retallada’ a les pensions: jubilar-se abans de temps es penalitzarà tot i que s’hagin cotitzat més de 40 anys
 - Pensions ¿Quan es cobra la paga doble de Nadal? Bones notícies per als jubilats
 - Acte a la Generalitat Illa llança la seva reforma de l’administració pública de la Generalitat amb 50 propostes d’experts
 - Privacitat "Jo mai dono el DNI": un expert explica com donar les teves dades de forma segura en hotels i allotjaments
 - Polítiques públiques Les cinc claus de la reforma de l’administració de Catalunya: de la reducció de la burocràcia a l’ús de la IA
 
- Estadística de població Catalunya supera els 3.000 centenaris, el 83% dels quals són dones
 - Home atrapat Rescaten un home tancat al recinte d'un prostíbul a Medinyà
 - EL 7 DE NOVEMBRE Entrades per a l’entrenament del Barça al Camp Nou: de 5 a 10 euros i 2,5 en despeses de gestió
 - Mercat laboral Catalunya suma 19.000 ocupats en el seu millor octubre des del 2021
 - A Vilablareix Incendi al restaurant Mas Marroch dels germans Roca: crema tota la cúpula del local
 
