La recepta de la meva vida
L''aligot'
INGREDIENTS
- 300 grams de formatge Tomme d'Alvèrnia
- 500 grams de patates farinoses
- 50 grams de mantega
- 20 centilitres de crème fraîche
- 1 ou
- 1 gra d'all
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Coem les patates pelades de 25 a 30 minuts en un recipient amb aigua. Les escorrem.
2. Les reduïm com un puré i les condimentem amb mantega, crema, all triturat, molt poca sal i pebre.
3. Tallem el formatge a talls molt fins. A foc lent, afegim el formatge al puré de patates obtingut.
Notícies relacionades4. Durant almenys 15 minuts, s'ha de batre la massa amb una cullera de fusta gran, formant vuits, i aixecant-ho fins a obtenir una textura llisa, espessa i elàstica.
FINALITZACIÓ I PRESENTACIÓ
1. Ho servim a cada plat formant una cinta a l'aixecar-ho amb l'espàtula i ho tallem amb estisores.
- Demanda disparada Adeu a les concessions: Catalunya redissenya la futura xarxa de busos públics per connectar el 2028 tots els municipis
- Racons emblemàtics de Catalunya L'increïble poble de conte a menys de 40 minuts de Manresa
- Anàlisi Denúncia de manipulació
- Sobreseïment L’advocat general de la UE avala la retirada de la immunitat de Puigdemont
- Ricard Font: "Forma part de l’ADN Barça ser un club seriós, solvent i de futur"
- GP DE CATALUNYA Marc Márquez aprofita un error d’Àlex per ampliar la seva ratxa
- La ronda espanyola L’equip d’Israel retira el nom del país al mallot de la Vuelta
- La guerra contra el narcotràfic Espanya requisa cada any 8.000 armes il·legals: així funciona el mercat negre
- Cinema Llúcia Garcia, la nova Ventafocs del cine espanyol: «No vull que ‘Romería’ em canviï la vida»
- ‘Running’ La Cursa de la Mercè estrena una temporada de curses massives a Barcelona