Sabors verds
¡Atenció vegans (i no vegans)!: tot seguit, dos restaurants i tres receptes ràpides
Renunciar als ingredients d’origen animal no és sinònim de renunciar a plats suculents. T’ho demostrem amb aquests cinc suggeriments

El veganisme ha arribat per quedar-se. No és una moda, sinó un estil de vida que ha anat calant en uns comensals que avui dia tenen una oferta àmplia per seguir amb la seva dieta lliure de qualsevol ingredient d’origen animal. Hi ha restaurants vegans i receptes veganes que et faran gaudir de valent. Aquí et fem aquests suggeriments.
Vegan Junk Food Bar
Un local modern i divertit amb menjar porqueria... vegà. Tal com ho llegeixes. Hamburgueses de mida XXL de ‘vedella’ i costelles de ‘porc’ d’allò més saboroses però que són pur ‘trompe-l’oeil’ perquè estan fetes amb extractes de tubercles o de llegums. Per saber-ne més, llegeix aquí la crònica del restaurant Vegan Junk Food Bar.
Vrutal
Fa pocs mesos que està en funcionament però el seu èxit ha sigut immediat gràcies als seus combos de ‘burgers’ i còctels servits en un local d’estètica industrial. «Aquí no t’importarà si el menú és d’origen animal, vegetal o còsmic», prometen els seus responsables. És al Poblenou. En tens més detalls a la crònica del restaurant Vrutal.
Burritos
Katy Beskow ha escrit ‘Cocina vegana en 15 minutos’ (Libros Cúpula), una obra amb receptes veganes ràpides i senzilles com aquests burritos, que es poden menjar a qualsevol hora. «Fins i tot te’ls pots emportar per esmorzar si els emboliques en paper d’alumini per mantenir-los calents», proposa. Pots consultar aquí la recepta de burritos vegans
Minestrone de carbassó, pèsols i créixens per a tota la família
Beskow també inclou al seu llibre aquesta sopa tradicional en què «els pèsols i el carbassó aporten un gust més fresc a la sopa». «Tot i que és un plat lleuger, deixarà tota la família satisfeta», afirma l’experta, que afegeix al plat petits trossos d’espaguetis, tot i que proposa experimentar amb altres varietats de pasta. Descobreix aquí la recepta de minestrone.
Pa de pessic marbrejat
Aquest pa de pessic marbrejat necessita molt pocs ingredients per preparar-lo.
Notícies relacionadesAguanta molt sucós a la nevera si el tapeu amb un drap de cuina, tot i que ja us dic que no us durarà més de dos dies.
Si vols aprendre a fer la recepta del pa de pessic marbrejat vegà, clica aquí.
- Laura Lobo, advocada experta en herències: “No s’ha de donar per fet que els nebots hereten del tiet solter i sense fills”
- Horta-Guinardó Les disputes obliguen a tancar l’Associació de Veïns del Carmel
- Marc Márquez passa pel quiròfan i es complica la seva reaparició
- Futbol El Barça va concedir a Limak l’obra del Camp Nou malgrat que un informe tècnic li atorgava la pitjor puntuació
- Anàlisi Improvisació organitzada
- Empreses La venda del 33% de Planeta dels Lara García s’encalla
- Consell Executiu Catalunya redueix un 95% l’impost de successions al camp per facilitar el relleu generacional
- MACROECONOMIA L’FMI torna a revisar a l’alça el creixement d’Espanya per al 2025 fins al 2,9%
- Investigació d’IrsiCaixa Una vacuna de Can Ruti potencia la resposta immunitària en càncer de bufeta no invasiu, segons un estudi
- Comarques de l’Ebre El Govern no descarta expropiacions i preveu mesures de seguretat als edificis en zones inundables